Корнелия Нинова: Нека всички подкрепим майките на деца с увреждания

  • 03 октомври 2018 08:39

  • 7884
  • 5
Корнелия Нинова: Нека всички подкрепим майките на деца с увреждания
© Novini.bg

Нека всички подкрепим майките на деца с увреждания. Тяхната мъка няма цвят. Нека покажем на Борисов, че свърши времето, в което можеше с раздаване на милиони да купува послушание. Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

„Обещаните 150 млн. няма да решат проблемите, без промени в законите. Още през юли ние внесохме закона за личната помощ, изготвен заедно с майките. Два месеца и половина отлежава на бюрото на Караянчева. Досега можеше отдавна да е факт. Когато трябва да уредят някой бизнесмен, законите се приемат за 24 часа. А майките стоят четири месеца в палатките с децата си. Управляващите ги лъжат, разделят ги, противопоставят ги“, пише още тя.

„Онзи ден на среща с тях една майка сподели, че някои от децата вече не са живи. Помните ли как започна всичко? Отказаха да ги пуснат в парламента на среща с нас, защото носели рекламни материали. Рекламните материали бяха надписите на гърдите им - „системата ни убива“. Нека застанем до тях и им покажем, че няма да го допуснем. Системата може да се промени“, добави още лидерът на БСП. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7884 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.10.04 | 19:50

5
Какво значи да ги подкрепим реално? Това не значи ли реални пари да им се дадат? Ти и партията ти как ги подкрепихте до сега? А? Няма край гадната ти арогантност - да използваш мъката на тези хора, за да сееш омраза и да се стремиш да ги използваш за дестабилизация на държавата. Мръсници кто теб не бива да имат власт!
Доктор Менгеле

2018.10.04 | 13:20

4
Всички руснаци вън от територията на Велика България! Да ходят да си пият нефта при терориста Путин!
малииииииииии

2018.10.03 | 10:09

3
как се е закъхарила кака кури,направо ме разчувства червеният миндил!!!!!!!!!!!
Драгалъвский Ай дук

2018.10.03 | 09:10

2
Аз подкрепям Червените кардинали - бивши партийни и комсомолски секретари, с умвежданя!
"Човек може дълго да се задържи в политиката,ако е безскруполен и разчита на късата памет на хората."

2018.10.03 | 08:49

1
ето я безкрупулната свиня комунистическа веднага се присламчи, за да трупа точки, не че на някой от позитано му дреме за друго, освен КРАЖБА!!!

Добави коментар

Водещи новини