Корнелия Нинова и Цветан Цветанов си спретнаха лют дебат в края на политическия сезон

  • 27 юли 2018 21:34

  • 9864
  • 10
Корнелия Нинова и Цветан Цветанов си спретнаха лют дебат в края на политическия сезон
©

Имах чувството, че ролите са се разменили - че БСП управлява, а ГЕРБ са в опозиция. Не конспиративните теории за пълзящ преврат ще решат проблемите в България. Чуйте какво казват протестиращите. Ще стоим до хората, защото са онеправдани. Това каза лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в предаването "Панорама" по БНТ по повод ситуацията с чумата по животните у нас.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който бе гост в студиото, я упрекна, че заради нейните действия в огнищата на чума в Странджа. По думите му страната е пред епидемия от чума заради хора като нея. Той й припомни скандалните кадри, които доказват, че е имало организирана провокация на БСП в Шарково.

"Ето това е моделът, който искаме да променим. Когато критикуваш властта върху теб се хвърля цялото мракобесие. На това искаме да сложим край с Визия за България", подчерта лидерът на левицата.

"Не сме антиевропейска партия, защото искаме да договорим с народа си при какви условия бихме приели еврото. Тя сподели опасенията си, позовавайки се на финансови експерти, че това би довело до обедняване на народа".

"Не за пръв път ще имаме разминавания със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. В левицата уважаваме различното мнение. Аз ще убеждавам с аргументи другарите си защо политиката на Вишеградската четворка, води правилна политика. Показахме, че можем да защитаваме националния си интерес с Истанбулската конвенция", категорична бе тя.

„Време е да намерим енергия да сложим край на Прехода. Големият въпрос е готово ли е обществото ни на това. Важно е колко, къде и кога да върнем ролята на държавата в образованието, в икономиката, в здравеопазването и да спрем модела, в който държавата се отказва от ключови сектори и ги дава на корпоративни структури“, подчерта Нинова.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за призна, че не всички възприемат новите виждания.

Цветанов коментира, че с новата програма БСП се връщат назад във времето. Той попита Нинова, защо досега приватизацията е била добра, а сега тръгват към национализация. „Вие внасяте хаос в държавата“, упрекна я той.

Няма да споря по този начин. Препоръчвам ви първо да четете, а после говорете, призова тя.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че след три години ще подновят спора по време на парламентарните избори. „Българските избиратели дадоха гласът си за ГЕРБ и западните ни партньори оценяват високо усилията ни“, напомни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.


 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9864 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Дурко

2018.07.27 | 22:34

3
Когато госпожа Лъжа каже нещо, което е верно, тогава ме викнете, за да видя тая сензация.
АРОГАНТ

2018.07.28 | 15:50

10
Нещастно ГЕРБ-оухо тролче! Единственият ДОКАЗАН с потвърдена присъда за ЛЪЖЕЦ е лицето Бойко Методиев Борисов.
Умник Гюро

2018.07.28 | 10:40

9
На Курнелия с любов... от генерал Решетников: право в гъза!
Siegfried

2018.07.28 | 01:55

8
Безогледна пачавра , изпълнена със злъч , злоба , омраза и най - вече , просташка демагогия .Членове и членки на БСП ,жал ми е за вас и за белите ви
коси ( които ги имат ).Това женище ви се подиграва .Щяла да сменя системата !
Ами тя е една от създателите и !Тя е една от печелившите от системата .
помним помним

2018.07.27 | 22:08

1
Помните ли когато Пеевски и Борисов си спретнаха лют спор в парламента и година по-късно обраха съвместно банка.
1234

2018.07.28 | 00:39

7
Убий комунист, спаси БЪЛГАРИЯ!!!

2018.07.27 | 23:06

4
банката бе окрадена от приятелите на Орешарски, Нинова и Пеевски!
Дурко

2018.07.27 | 22:11

2
Не помниме такова нещо, щото не го е имало !
Фалшивите новини само вие ги помните, щото сами си ги съчинявате.

2018.07.28 | 00:11

6
Не банката ,вие бяхте окрадени ГЛУПАЦИИИ

2018.07.27 | 23:52

5
Вие ограбените (наибаните) с това мислене и писана казвате следното:УТТРЕ ИСКАМЕ ПАК...

Добави коментар

Водещи новини