Цветан Цветанов: Целта на БСП е дестабилизиране на страната

  • 27 юли 2018 21:23

  • 5679
  • 14
Цветан Цветанов: Целта на БСП е дестабилизиране на страната
© Кадър БНТ

Една дълга връзка винаги е съпътствана от много страст в кръга на шегата. Може би ще има и подобни напрежения, които ще се създадат в това правителство. Всеки един направи своите компромиси.

Това коментира в студиото на „Панорама“ по БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Същевременно той посочи, че целта на БСП е дестабилизиране на страната.

Думите му са по повод равносметката на последния политически сезон, чийто край депутатите сложиха днес и страстите, които се разгоряха в последните дни.

По думите му няма разминавания в коалиционното споразумение и управленската програма.

„Дразгите за съжаление съпътстват политическия живот години наред. Но трябва всеки един да направи своя извод“, обясни той.

Това, което е заложено като бюждет, работи добре, смята още Цветанов.

„Аз съм убеден, че приходните агенции ще бъдат с по-добра отчетност и ще можем да имам БВП 5 милиарда лева“, смята той, като допълни, че се надява управленският мандат да приключи с по-високи заплати.

По повод последното вето на президента той посочи, че в още в понеделник партията е била готова със законопроект, който да отмени тези текстове.

„Аз смятам, че към бизнеса трябва да се отнасяме с уважение“, смята Цветанов.

По думите му всички са подкрепили мотивите, но проблемът е, че БСП са се възползвали ненужно от дебата в пленарна зала.

Относно отхвърлената днес от КС Истанбулска конвенция той коментира, че това е решението, което трябва да стане задължително за политиците. По думите му в никакъв случай не трябва да се спира борбата с насилието срещу жените.  

По повод проблемът с чумата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посочи, че поведението на БСП е било безотговорно.

„Искам да попитам представителите на БСП, ако се разрасне (бел. ред. чумата), БСП ще поеме ли отговорността“, попита Цветанов.

Според него целта на опозицията е една.

„Целта е една – влизане във властта през задния вход и дестабилизиране на страната“, категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
5679 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Аnonimen

2018.07.28 | 11:41

14
Препис!

Автентичен документ от другаря Ви Тодор Живков

Изпуснахте ме, сега гонете дивото !
(на колана му БКП, на бастуна му КПСС)

Верно с оригинала: подпис /не се чете/

И

рано или късно, това което е било при Живково време пак ще се завърне, независимо кой е на власт, масово коментират от Държавна Сигурност/ висшистите, а не простите като мен

Умник Гюро

2018.07.28 | 10:58

13
Милиони българи подложени на геноцид, радиация и психическа разруха. Това е резултат от съществуването на 100+ годишната масонска партия БКП/БСП.
някой

2018.07.28 | 09:08

12
Не че симпатизирам на БСП , но при вас хората за да стигнат дъното ,се качват на масата.Спри да излизате и да клапате глупости от сорта , колко сме стабилни икономически и малкия външен дълг. Най добрата инвестиция, която за момента може да направите .. е да разширите летище София , че освен да създавате емигранти друго не правите
КРАДЛИВАТА ШАЙКА

2018.07.28 | 07:23

11
РАБОТИ ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА ВЪВ ПОЛЗА НА ГОСПОДАРИТЕ .СРЕЩУ ТОВА НЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ.
Роб на влаЗта

2018.07.28 | 06:42

10
Тя тая разсипана държава вашата на Б.Б. и твоята ....
Като се роди някой да я оправи ,ще го подкрепим и първия закон ще е с бесилки по стадионите тези дето откраднаха парите и ги изнесоха навън -програми ,пътчета дето се отмиват от дъжда,субсидийки за птиченца в пущинака....бе вие си знаете....и няма да ви заравяме .....ще съхнете..
Когато в една държава престъпник,

2018.07.28 | 06:40

9
който с физическо отстраняване на свидетели доказва своята невиност пред съда, като Ц.Цветанов, е председател на управляващата парламентарна група на ГЕРБ в народното събрание, такава държава и народ, вървят към своята гибел!
Ххх

2018.07.28 | 00:33

8
Каква държава, каква стабилност.Тоя или е луд или не си взима редовно хапчетата.Вие я продадохте за жълти стотинки.Сега избивате и последното което има в нея.Гордоста.Господ няма да ви подмине изроди безродни.
1

2018.07.28 | 00:24

7
Този повтаря едно и също постоянно като латерна.

2018.07.27 | 22:23

4
Абе стига сте правили пиар на тая мазна долна брутална утрепка Цветанов !!!! Отвратителна работа направо гнусна !!!
Цоко шестоапартаментника

2018.07.27 | 23:12

6
Ама съм яко кух, а? Нали дрънкам здраво?? Е, малко ми е пробита кухата лейка, ама на мен ми е простено- все пак съм (не)завършил училището за бавноеазвиващи се във Вършец.

2018.07.27 | 22:41

5
САМО БСП

Добави коментар

Водещи новини