От БСП биха ли направили скандал за вратовръзка, разкриха депутати

  • 27 юли 2018 08:29

  • 2103
  • 1
От БСП биха ли направили скандал за вратовръзка, разкриха депутати
© Нова телевизия

Въпросът е такъв човек като Валентин Касабов трябва ли да бъде народен представител. Не смятам да правя новина, когато Касабов и Сидеров се разминаха станаха дрязги. Това заяви депутатът от "Атака" Десислав Чуколов в сутрешния блок на Нова телевизия, след края на парламентарната сесия.  

"БСП биха могли да направят скандал и защото аз например не съм с вратовръзка. БСП търсиха скандала през цялото време", каза още той.

"Демонстрацията е нещо различно, всичко парламентарни групи доказаха, че нямат общо с едрия бизнес. Вчера със сериозно мнозинство се подкрепи президентското вето, тази тема се изясни", допълни депутатката от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

"От ДПС предупреждавахме за последиците на управляващите. Такъв вид коалиция може да генерира само скандали. ДПС беше последователен в опозицията си и за Закона за шума, само ние не го подкрепихме. Виждаме резултата и скандалите от едно недомислено решение", коментира народният представител Велислава Кръстева от ДПС.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2103 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост(нерегистриран)

2018.07.27 | 10:04

1
нищо против никого, но като лъжете вярвата ли си. къде ви е сигурността, къде ви е икономиката, ако не са на запад работещите и ако Бойко Борисов ви напусне` всички до един ще сте на бустана на село, но именно заради Батето,...

Добави коментар

Водещи новини