Волен Сидеров: Валентин Касабов няма място в нашата група (видео)

  • 27 юли 2018 11:28

  • 2607
  • 3
Волен Сидеров: Валентин Касабов няма място в нашата група (видео)
©

Не считам, че Валентин Касабов има място в нашата група, защото той не може да работи екипно – държи се невъздържано и не се притеснява да обижда. Такъв тип поведение разваля имиджа на Патриотите. Това заяви в парламента председателят на ПГ на Обединените патриоти и лидер на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той също така заяви, че 40 броя законови поправки са вкарани от НФСБ, без да бъдат обсъдени и без самият той да е взел участие в тях.

,,Законът за шума е лошо написан и по този начин ще нанесе само вреда на бизнеса'', посочи Сидеров.

Относно Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 лидерът на Атака коментира, че той няма никакъв опит с концесионните договори.

,,По темата със златото се занимавам от 15 години. Това е престъпна концесия. А за Симеонов това поле е непознато. Той отговаря за около 1290 концесии без да има какъвто и да е опит в това отношение. В същото време от България се изнасят милиарди левове'', припомни още Сидеров.

,,Ако Симеонов пожелае, може заедно да правим проверки, но не да ходим да гоним момчетата и момичетата от плажовете. Стига толкова битки, трябва да направим нещо полезно'', завърши той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2607 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Пудел-помияр!

2018.07.27 | 11:34

1
Aмбриаж!

2018.07.27 | 16:33

3
може и ЛЯВ ПЕДАЛ !!!

2018.07.27 | 16:32

2
Не - СЪЕДИНИТЕЛ !!!

Добави коментар

Водещи новини