Скандал в парламента! Валентин Касабов от НФСБ бутнал Сидеров в стаята на Обединени патриоти (видео)

  • 26 юли 2018 11:25

  • 4937
  • 14
Скандал в парламента! Валентин Касабов от НФСБ бутнал Сидеров в стаята на Обединени патриоти (видео)
© Novini.bg (архив)

Валентин Касабов и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се спречкаха в стаята на ПГ на "Обединени патриоти". Пред журналисти председателят на групата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа потвърди пред журналисти, че Касабов го е бутнал и му отправил обиди. Заместник-председателят на ПГ "Обединени патриоти" Валентин Касабов и депутати от НФСБ отказаха да коментират случая.

Изнервен е, според мен се държи неадекватно, вчера говори някакви несъстоятелни неща, че аз не съм председател на групата, коментира Сидеров по адрес на Касабов на тръгване за съвета на управляващата коалиция в Министерския съвет.

"Аз съм председател на групата, избран от цялата група, включително от него. Ако той не ме смята за такъв, да напусне, да отиде някъде другаде, да си намери друг председател", добави Сидеров.

Попитан дали ще напусне групата на "Обединени патриоти", Валентин Касабов каза: "Това са поредните сънища на някой човек".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа коментира, че очаква от коалиционния съвет днес разбирателство. За мен разбирателство означава стъпка назад, за да се върви напред, добави той. По думите му стъпката сега е във вицепремиера и лидер на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който трябвало да каже, че не е бил прав за обвиненията си в лобизъм, предаде БТА.

От ПГ на "Воля" също взеха отношение. "Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти, при който е пострадал лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Научавайки за бой в парламентарната стая на т.нар. патриоти, зам.-председателят на Народното събрание Марешки веднага предотврати по-нататъшния скандал в малката коалиция и защити Сидеров. Подобно поведение е крайно неприемливо и недопустимо в институция като Народното събрание. Ние от "Воля" винаги бихме се притекли на помощ дори да бият някого на улицата. Още повече във висшата институция, каквато е парламентът. ПГ на "Воля" се разграничава от всякакви хулигански прояви в НС. Случилото се е поредното доказателство, че "Воля" е различната партия в парламента и с присъствието си показа нов стил и морал в политиката. Скандалните отношения в ОП само потвърждават позицията на "Воля", че предизборните коалиции, събрани без принципи и общи идеи, трябва да бъдат забранени", се казва в изпратена до медиите позиция на партията на Марешки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4937 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2018.07.26 | 13:06

14
Тез що все на кръв гледат и някви все се оплакват ! Тоз с бялата коса що навремето е отървал казармата страх ли го било да няма лоши стари кучета там !
.

2018.07.26 | 12:18

9
Преди малко прегазих със Зил семейството на дупетат !! Хората ме аплодираха от кат ми купиха бира и цигари ! Вече даже в моя чест се въртят чевермета

2018.07.26 | 12:55

13
Майка ти не ти ли е казала, че като малък през глвата ти е минал ГАЗ 53?
Георги

2018.07.26 | 12:42

12
Много са готини.Умирам от смях с тия Патриоти.

2018.07.26 | 12:38

11
пияндето касабов се е затъжил за турския консул.касабоглу вземай си тахтабите и при консула да плюскаш на турска софра.

2018.07.26 | 12:32

10
стъпка назад за да се върви напред...... пореден цирк на дупедавците джендъри
Тати

2018.07.26 | 12:18

8
Касабов е болен,другият здрав.
.

2018.07.26 | 12:17

7
Цирк Парламонти ахахахахаааааааа

2018.07.26 | 12:11

6
Патриотите са метастаза на СДС.

2018.07.26 | 12:08

5
"Бутнал" на мутренски тиквенски език значи че е отпрал кроше на Сидеров, но това седесарско лайно си го заслужава.

2018.07.26 | 11:57

4
ех,че големи патриоти ,не дай боже такива утре българия ако бъде нападната да ни защитатават и спасяват......... за свои интереси са готови на всичко ---,авторитет,достойнство,морал,род ,РОДИНА за тях са стоки за продажба

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини