Марешки готов да защити Сидеров: Няма да допуснем да го тормозят физически

  • 26 юли 2018 12:33

  • 2379
  • 1
Марешки готов да защити Сидеров: Няма да допуснем да го тормозят физически
© Novini.bg (архив)

Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 изрази готовност да защити председателя на ПГ на "Обединени патриоти" и председател на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Поводът е днешното спречкване в стаята на ПГ на "Обединени патриоти", при което Валентин Касабов "бутнал" Волен Сидеров.

Попитан как ще защити Сидеров, лидерът на "Воля" каза: "Ще застанем, ей така ще се разгърнем пред стаята и няма да допуснем никакви нападатели да влязат и да го тормозят физически".

На въпрос дали може да се даде друга стая на НФСБ, Марешки обясни, че това зависи от ръководството на Народното събрание. Ако наистина положението е нетърпимо, аз ще направя предложение до председателя, добави той.

Попитан дали ще поиска оставката на Касабов, Марешки коментира, че народните представители трябва да си ги отзовават избирателите им. Ние искаме оставка на двамата вицепремиери в правителството, посочи лидерът на "Воля", цитиран от БТА. Това, което в момента става в НС, е следствие от това, което става в правителството от двамата вицепремиери, добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2379 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.07.26 | 13:03

1
Валери Симеонов е позор за България.

Добави коментар

Водещи новини