Александър Сиди ще съди Веселин Марешки за клевета

Народният представител от Обединените патриоти Александър Сиди /ВМРО/ ще съди лидера на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 за клевета. Това обяви депутатът пред журналисти в парламента. Повод е твърдение на Марешки, че Сиди е искал подкуп от 10 000 лв. от бившия директор на Басейнова дирекция в Пловдив Георги Семерджиев.

Сиди отрече да е искал такъв подкуп. Тъй като Марешки още октомври 2018 г. е коментирал темата, Сиди е поискал справка от МВР дали са постъпвали сигнали от Семерджиев срещу него. На 2 ноември от министерството са отговорили с писмо, че при направена справка в дневниците за предложения и сигнали на ОД МВР Пловдив не са открити данни за депозирани сигнали от Георги Семерджиев.

Най-логичното е, ако имаш проблем, да се обърнеш към МВР и прокуратурата, коментира Сиди. Според него обаче вместо към компетентните органи, Семерджиев и Марешки са се обърнали един към друг. Сиди смята, че Марешки има "сериозни психиатрични проблеми". Когато вместо политик или аптекарски пост, се изживяваш като прокурор, вероятно имаш проблеми и смяташ, че си някаква друга личност, допълни депутатът.

Александър Сиди вярва, че ще спечели делото срещу Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 за клевета и ще използва парите за инициативата на ВМРО за изграждане на паметник на Тодор Александров в Пловдив. Дори ще напиша, че Марешки и Семерджиев са дарители за паметника, допълни депутатът.

Коментари

  1. 2019.01.17 | 21:08

    нагъл чифут... управител на света

  2. 2019.01.17 | 12:00

    Винаги на някого не му изнася заплашва със съд

  3. 2019.01.17 | 11:58

    Тоя глупак задно с оня търбух " войвода " не са ки си подали оставката ????

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет