Слави Бинев: Бойко Борисов да не е момиче на пилон?

  • 13 февруари 2012 08:17

  • 7590
  • 25
Слави Бинев: Бойко Борисов да не е момиче на пилон?
©

Да не е момиче на пилон, за да го харесваш. С тези думи евродепутатът Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на коментира високия рейтинг на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по Нова телевизия. Женитге да го харесват мога да приема, като малко по-особен вкус. Опазил ме бог да ме харесат мен, аз не съм картина, каза Бинев.

Всеки един от тези, който се подчини на системата е съпричастен на това, което се случва в с. Бисер. Трябва некадърниците да си ходят, не искам да изглеждам като човек, който носи значката на Ким Ир Сен, категоричен е Бинев. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г винаги е играл от свое име за наша сметка. Ако счупите крака на един човек ще влезете в затвора, а при наводненията в с. Бисер са убити 10 души и никой не знае кой носи отговорност. Трябва да се преборим с това, убеден е евродепутатът.

В новия проект ГОРД
влизат хора, които искат да променят цялата система. Не искам да бъда съучастник на некадърници, които ръкопляскат на хора със семпли качества, добави Бинев. Само слабаците не могат да губят, те са готови на дисквалификации, за да не допуснат това да се случи. Аз не се боря да бъда премиер, това не ми е детската мечта, за разлика от други. Когато някой не е могъл да играе футбол и тенис като малък, го прави сега, продължи с атаките към Борисов Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. Той прогнозира, че в следващия доклад за България ще се включат критики за свободата на словото. Ще стане ясно, че са ни предупреждавали за това, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г носи нещастието със себе си, категоричен е Бинев.

Последвайте канала на

Novini.bg
7590 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
nik

2012.02.15 | 10:41

8
moga spokoyno da kaja,do momenta tova pravitelstvo e po dobro ot tova na stanishev,simyon,videnov,berov, kostov i lukanov.imenno po tejno vreme se razgrabi vsichko i se sazdade mafiyata.binev ot kade se poyavi....a i ostanalite biznesmeni-otgovorat e prost...ot mafiyata.po vremeto na filip dimitrov imache sluchayni koito beja gavkavi i praveja pari.posle grupirovkite im otneja vsichko.a sled tova lovuvaja po mejdu si.poslednite koito ostanaja sa segashnite milyonercheta.
Даниела

2012.04.16 | 14:29

25
А информиран ли са лидерите на ГЕРБ какво са откраднали, още преди да дойдат на власт? Или просто не искаш да паднеш по гръб. А сега грабят като за последно , и то по най-нагъл начин.Но твой си проблем да мислиш, че Цецко и Боко са много чисти и почтени , остани си фанатизиран , така до края ,когато държавата тотално се скапе пд тяхното"вещо"управление.
YO

2012.02.14 | 16:46

5
а кой разсипва малкия и среден бизнес ве отворко касови апарати не знам какво така ни туриха чатала на врата че не можем да дишаме вече не да шаваме недей да ръсиш от това което нямаш
nik

2012.02.14 | 15:03

2
ti da ne go vijdash v binev,ataka volen siderov,georgi parvanov i stanishko.da zabravij dogan.kolko pravitelstva minaja,da ne bi nyakoe da napravi poveche ot tova.ima ataka zachtoto chte se izbira nov vissh sadeben savet lyatoto.tova e golemiya problem.kato beshe predishnoto pravitelstvo ne vijdaj da protestirash mnogo. do daniela
Даниела

2012.04.16 | 14:28

24
И какво "прави" това правителство? Стига сте повтаряли думите на управляващите, като неразсъждаващи хора, а като зобмита. Да правят, станахме за смях на цял свят, къде умишлено, къде от глупост, обслужват интересите на САЩ и на Световната банка( Дянков ще проиграе парите от Сребърния фонд на борсите , а това е гарантиран резерв на пенсиите), съсипват бизнеса с безумни изисквания, харчат като безумни пари от бюджета да построят 2 км.магистрали. И не на последно място, ако сега се кандидатирихме за членство в ЕС , въобще нямаше да ни приемат .
ник

2012.04.16 | 14:27

23
даниела бай тошо ни командва с основно образовани.да не говорим за другарите от цк на бкп.а сега са другарите с партийни школи и купени дипломи.на тебе говорител ли ти трябва или справедлив управник.не е важно образованието важни са делата.колко правителства на бсп минаха,с образовани управници и какво направиха.оратори голями,като ги слушаш са са много добри.погледни действата им после.по слаби правителства от техните не сме имали.докато не променят мисленето държавата да е под партийните интереси и техните битови,просто няма да стане.
Даниела

2012.03.23 | 11:45

13
Разчувствах се от герберския ентусиазъм и борба за справедливост. И къде видя в една мутра(Б.Б) и един служител на държавна сигурност(ЦВ.ЦВ) добро управление? И стига с тези безмислени брътвежи за комунисти и антикомунисти, че това е толкова безумно твърдение
Thory

2012.04.16 | 14:26

22
горд кръчмар звучи кат праведна шаврантия
даниела

2012.04.16 | 14:26

21
Браво! Какъвто и да е Слави Бинев, едно е сигурно: в това сдружение участват далеч по-компетентни и интелигентни хора, отколкото в ГЕРБ. И о, ужас за Цецко и Боко , ще отцепи гласове от електората на ГЕРБ.
българин

2012.04.16 | 14:26

20
този боклук бинев вместо в затвора евро-депутат го направиха.и неговото време ще дойде.и защо абревиатурата е горд, за да прилича на герб,белким някоя баба или неграмотен циганин се объркат и го изберат.
Бял Полуовес

2012.04.16 | 14:25

19
Едно време този беше каратист,за когото се чу два пъти:когато го биха в Дескриим и когато Жоро Илиев го би в Беат.Не вярвам ,човек прочул се стова,че са го били, да може да направи нещо смислено.
елена

2012.04.16 | 14:23

18
САМО ДУЧЕ СИ НЯМАХМЕ - ИМАХМЕ СИ ХИТЛЕР, С КОЖЕНО ЯКЕ - СЕГА Е НАРЕД - НЯКОЯ ЧУЧОЛИНА !!
dimi3

2012.04.16 | 14:23

17
Как ли ще се казва проекта дето ше трябва да ни отърве от вас?Ясно, твоята детска мечта е била да си Архонт.От рано си се ориентирал.Браво!
Българин

2012.04.16 | 14:23

16
ДО НИК Нямам нищо против борисов и сие но да си мислиш че те управляват тази страна е меко казано смешно!А да си мислиш че я управляват добре си е чиста проба мазохизъм!Направо се чудя всички ли сте слепи!Не виждате ли че вървим към национална катастрофа?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини