Слави Бинев: Партията тръгва от АД, после става ООД и най-накрая – ЕТ

  • 13 май 2011 08:35

  • 2210
  • 0
Слави Бинев: Партията тръгва от АД, после става ООД и най-накрая – ЕТ
©

“Една партия тръгва от АД, после става ООД и най-накрая – ЕТ”. Кредитът на доверие на ПП “Атака” е несправедлив към ГЕРБ, заяви евродепутатът от “Атака” Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, като поясни, че това е лично негово мнение и не говори от името на ПП “Атака”.

Борисов не довърши нито една започната работа и избяга от всеки започнат процес, каза още Бинев.

“Робската психика на хората едва ли са я породили турците, а са я породили такива които създават стокхолмски комплекс”, коментира евродепутатът. Според него не е нормално мъж на 50 години да има такова желание за победа и добави, че причината за това сигурно се корени в детството му.

Евродепутатът каза, че никога не е имало за него интрига на президентските избори. 

На въпрос дали Борисов ще се кандидатира за президент, Бинев заяви, че неистовата му жажда за одобрение, ръкопляскания, което премиерският пост не може да му позволи, ще бъде причина за кандидатурата му.

“Според мен обаче Бойко няма шанс”, категоричен бе Бинев.

Евродепутатът каза още, че заради излезлите преди време телефонни записи, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е трябвало да се самоарестува.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2210 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини