Искрен Веселинов: Слуховете за смъртта на ОП са неверни

  • 11 юли 2018 17:49

  • 2503
  • 0
Искрен Веселинов: Слуховете за смъртта на ОП са неверни
© bTV

Системата на италианското семейство продължава. Слуховете за смъртта на ОП са неверни.

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по bTV зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

Думите му са по повод Закона за горивата, който днес скара Патриотите.

„Винаги се случват подобни недоразумения в периоди на Коалиционни съвети. Въпрос на комуникация. Това са наслоявания на неразбирания по-скоро, отколкото на напрежение“, обясни Веселинов.

По думите му до голяма степен Волен Сидеров има право да бъде обиден.

„Този законопроект създаде една много сериозна рамка на контрол. Замисълът на закона не е да ликвидира малките търговци“, обясни политикът.

Според него множество от тиражираните медийно твърдения са били отхвърлени от вносителя Емил Димитров-Ревизово, защото е имало липса на информация.

„Нямаме за цел да се разбираме за всичко, ние често имаме различни виждания. Слуховете за преждевременната смърт на ОП са неверни, коалицията ще продължава да работи“, обясни още той.

Искрен Веселинов коментира и друга наболяла тема. Той обясни, че Патриотите водят интензивен диалог с ГЕРБ по въпроса за бездимните цигари.

„Тук всичко е за сметка на драгия потребител. За нас водещото е, че тези изделия не трябва да поскъпват. Ще има повишаване на акциза, но не и поскъпване на продукта – това е идеята, която коментираме“, смята депутатът.

Междувременно Искрен Веселинов заяви, че коалицията „остро отрицателно“ реагира на искането на БСП за оставката на Султанка Петрова. Той изрази съболезнования на семейството на загиналия в Партийния дом охранител.

„Тук вина някаква зам.-министърът няма“, посочи той и заяви, че всичко тиражирано до момента е лъжа, тъй като става дума за много малка фирма.

Според Веселинов има неоснователно агресивна кампания срещу нея, която цели да очерни Султанка Петрова.

„Днес дадох съвет да сезира комисията за корупция, за да се изчисти името и тя вероятно ще го направи“, обясни още той.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2503 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини