Йордан Цонев: Особен опроблем в националната сигурност е създаването на раздлелителни линии от националистите

  • 27 юни 2018 17:38

  • 2651
  • 4
Йордан Цонев: Особен опроблем в националната сигурност е създаването на раздлелителни линии от националистите
©

Вотът на недоверие освен инструмент за сваляне на правителството е и инструмент за коригиране на политика. Той е много силен демократичен инструмент. Ние виждаме много сериозни пробиви в сигурността на страната. Това каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Според ДПС скандалите не само петнят държавата ни, но и ни отдалечават от Шенген.

"Особен опроблем в националната сигурност е създаването на раздлелителни линии от националистите. ГЕРБ подкрепят това. Създава се етническо напрежение. И затова подкрепяме този вот на недоверие. На Балкните има сериозни последици, ако не се съхранява етническия мир. Вотът е уместен, справедлив и навременен. Управляващите трябва да си вземат беклежки. Те заслужават и други вотове на недоверие по други теми", стана ясно от думите на Цонев.

"ГЕРБ разчитат на аритметичното си мнозинство, те обаче водят до незавършени мандати. Такива мнозинства са нестабилни. Добре е да се замислят защо не си изкарват пълните мандати. Работите не вървят, защото не намират смелост да създадат кабинет, който да направи програмна революция във всички сфери", подчерта Цонев.

 

 

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2651 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Странджата

2018.06.27 | 21:56

4
Абе мента , я се скрий , защото се задава ВИДОВ ден!По график мина , но за продажните политици винаги е такъв ден!До скоро!
морския

2018.06.27 | 21:43

3
Прякора му е МЕНТАТА!Долен национален предател!Турска подлога като Кириак Стефчов!Да гори в ада мръсника долен!

2018.06.27 | 20:19

2
Какъв Шенген бе куку?Не виждаш ли какво става в Европа и че всички говорят за края на шенген, всички искат да затваряд граници.С това показваш че освен че не си наясни с Бг действителността, то ис ЕС действителността , живеете си в някакъв ваш измислен свят на интриги и изкуствено противопоставяне на БГ гражданите на база етнос. Предател и лъжец.

2018.06.27 | 19:48

1
Това смешно сервитьорче много ЛЪЖЕ, МНОГО !!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини