Цветан Цветанов разговаря със зам.-председателя на ЕНП Дара Мърфи (снимка)

  • 25 юни 2018 18:54

  • 1477
  • 0
Цветан Цветанов разговаря със зам.-председателя на ЕНП Дара Мърфи (снимка)
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разговаря със зам.-председателя на ЕНП и директор на предизборната кампания на партията за европейските избори Дара Мърфи. Това се случи в Брюксел, където Цветанов участва в Срещата на върха на председателите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти, която се провежда в Европейския парламент, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Дара Мърфи обсъдиха предизвикателствата и приоритетите за ЕНП преди европейските избори през 2019 г. "ЕНП е доказала, че умее да взима решения и да поема отговорност в трудни моменти", каза Дара Мърфи по време на разговора.

"Можем да се противопоставим на популизма като демонстрираме реалните постижения на ЕНП," посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

На свой ред Дара Мърфи добави, че популистите са показали, че дори и да спечелят изборите, не умеят да поемат отговорност и да предлагат трайни работещи решения на проблемите на гражданите. Той също така отбеляза, че е важно ЕНП да покаже, че работи в интерес на гражданите, независимо от политическите нападки срещу партията.

ЕНП ще избере кандидата си за председател на Европейската комисия - т.нар. водещ кандидат - на конгреса на партията в началото на ноември във финландската столица Хелзинки. В конгреса ще участват 750 делегати от всички партии членки на ЕНП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1477 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини