Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес Истурис

  • 25 юни 2018 13:30

  • 1669
  • 3
Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес Истурис
© Фейсбук/ Цветан Цветанов

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разговаря в Брюксел с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес Истурис. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. На двустранната среща двамата обсъдиха политическата ситуация в България и Европа и приоритетите за предстоящите догодина европейски избори.

"Дългият опит, който има Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в срещите на европейските лидери, му позволява да бъде добър балансьор между различните позиции, свързани с проблемите на миграцията", каза по време на срещата Антонио Лопес Истурис.

Генералният секретар на ЕНП и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се обединиха около мнението, че миграцията и кохезионната политика са сред най-важните теми, по които трябва да се вземат правилни решения, за да се неутрализират популистките течения, които не могат да предложат устойчиви решения.

Антонио Лопес оцени високо работата на българските евродепутати от ГЕРБ, като отбеляза дейността им по редица сериозни досиета. Той поздрави премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за успешното председателство на Съвета на ЕС, като подчерта, че българското правителство е получило висока оценка от европейските лидери, включително и от опозицията.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа участва в Срещата на върха на председателите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти, която се провежда в Европейския парламент в Брюксел. Тя е посветена на следващия европейски бюджет, на сигурността на границите, киберсигурността и борбата с тероризма в Европа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1669 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХАХАХА

2018.06.25 | 18:44

3
ЕЙ БОБАР СМОТАН

2018.06.25 | 15:45

2
ЦВЪЦКО Е ВНУК НА АКТИВНИ БОРЦИ,НО ИНАЧЕ ГОЛЯМ ДЕМОКРАТ.
асд

2018.06.25 | 13:47

1
какви са тия енп-та и незнам си какви измислини евро партиии??? аз не съм гласувал за тях. вънннн!!! къде е демокрацията????? събуха ни гащите "демократично", сега ни притикват всякакви форми на мек тоталитаризъм.

Добави коментар

Водещи новини