Цветан Цветанов: В мотивите за вота на недоверие има много неистини (видео)

  • 21 юни 2018 08:30

  • 5149
  • 84
Цветан Цветанов: В мотивите за вота на недоверие има много неистини (видео)
© Кадър Нова телевизия

Държавата е стабилна, има икономически растеж. Вота на недоверие го възприемаме като част от системата на БСП да искат вот преди председателството и в края.

Това коментира в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Надявам се да има смислен и обективен анализ на мотивите“, посочи той.

По думите му обаче това са мотиви, които не отговарят на желанието и амбициите на БСП.

„Защото когато искаш вот на недоверие, трябва да предложиш и алтернатива“, допълни председателят на ПГ на ГЕРБ.

В мотивите Цветанов вижда много неистини.

Той обясни, че има липса на полицейско присъствие, но са предприети мерки, което не се споменава от БСП.

Налице например са назначени 1765 служители с полицейски функции. Има и по-голям капацитет на полицейските патрули.

„Точно БСП, тези които умишлено съсипаха системата за сигурност, да искат вот на недоверие е неморално“, смята Цветанов.

Цветанов очаква с нетърпение дебата в парламента, но според него мотивите за вота са много далеч от истината.

По въпроса за Закона за личната помощ и проблема на хората с увреждания разумният компромис, който ще бъде направен, ще отведе в правилната посока, посочи Цветанов.

По думите му диалог с майките вече има.

„Имаме един бюджет, който трябва да бъде разпределен солидарно към всички сфери“, заяви той, като посочи, че трябва да се отбележи тенденцията за увеличаване на разходите.

Цветанов коментира оставката на зам.-министър Росица Димитрова.

Той обясни, че министър-председателят дава права на министрите да командироват. В случая Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  е разрешил да се замине, а по-нататъшните структури са организирали пътуването.

Димитрова нямала друг ход, защото много негативизъм се изсипал върху нея.

„Но това не означава, че ще изгубим този експерт. Експертите в социалната сфера не са чак толкова много“, посочи Цветанов.

Според него Димитрова винаги е работила само и единствено в интерес на обществото.

„Росица Димитрова трябва да бъде съхранена, тя предприе ход, който премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прие“, смята Цветанов.

Той коментира и отношенията между вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и министъра на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. В ситуацията се намеси дори регионалният министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е.

„С това коалиционно споразумение, което сме подписали, вървим заедно“, посочи той.

Според него Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е изключително прям, понякога е остър и към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който обаче запазва хладнокръвие.

„Едно правителство, което е коалиционно, винаги има напрежение.Винаги полагаме усилия да има диалог“, смята заместник-председателят на ГЕРБ.

Той обясни, че води разговори Води и с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, и с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Защото ние трябва да изведем България над всичко“, допълни Цветанов.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
5149 84

Свързани новини

Коментари 84

Добави коментар
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.06.22 | 09:56

84
Ватенки миризливи, благодарете на Цветан Цветанов, че хвана и тикна в панделата Пешо Сумсита точно когато го гласяха за младежкото БСП

2018.06.21 | 12:12

83
Истината е една - държавата се ръководи от бодигардове, физкултурници и седесарската мафия. За това стачкуват по улиците.
АНТИГЕЙБЕРАСТ

2018.06.21 | 11:17

82
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
СКРИТА БИОГРАФИЯ

2018.06.21 | 11:15

81
ЦЕЦКО Е СИН НА СЛУЖИТЕЛ НА УБО,ВНУК НА АКТИВНИ БОРЦИ,КОИТО ГО ОСИНОВЯВАТ ЗА ДА МОЖЕ ДА СТАНЕ СТУДЕНТ В НСА БЕЗ ПРИЕМЕН ИЗПИТ.НОМЕНКЛАТУРИ.ПО ЧЕРВЕНИ НЯМА НАКЪДЕ.
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.06.21 | 11:12

80
преди лизах задницата на Волен,но на Цецко е по сладка.Може да е с грозна физиономия,но отзад е красив и вкусен.
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.06.21 | 11:09

79
Ватници, пожелавам ви да стоите тука цял ден да пишете против човекът, който прати Пешо Сумсита в панделата точно когато го гласяха за младежкото БСП аз отивам на морете а вие стойте тука
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.06.21 | 11:08

78
Е ПА НЕМАМ ПОВЕЧЕ ДУМИ И САМО ТОВА СИ ЗНАМ АМА МНОГО ЗНАМ
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас Ватник

2018.06.21 | 11:07

77
Ватници червени и миризливи, кажете едно БЛАГОДАТЯ, на Цветан Цветанов че хвана и тикна в панделата Пешо Сумиста точно, когато гласяха червеното пресе за младежкото БСП ПАТ ПАТ АПАТМУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
БАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ КРОТ КРОТО КРООО
Пешо

2018.06.21 | 11:00

74
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас, а ти от кой кенеф се изхождаш?
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.06.21 | 11:01

76
Не и от затвора като теб Пешо, кажи, как се чувстваш там, където Цветанов те прати,а?!
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.06.21 | 11:00

75
Ватници червени и миризливи, кажете едно БЛАГОДАТЯ, на Цветан Цветанов че хвана и тикна в панделата Пешо Сумиста точно, когато гласяха червеното пресе за младежкото БСП

Добави коментар

Водещи новини