Цветанов: БСП разбиха оперативната система на МВР

  • 16 юни 2018 11:35

  • 7023
  • 24
Цветанов: БСП  разбиха оперативната система на МВР
©

БСП внасят вот на недоверие на тема "Сигурност" без да си дават сметка, че през 2013 година те разбиха оперативната система на МВР.

Това заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред Дарик радио.

Последните два вота на недоверие на БСП съвпаднаха с началото и края на председателството на Съвета на ЕС. Това никак не е случайно и за пореден път доказа, че БСП изпитват неудобство сред обществото да се говори за успехите на европедседателството, каза Цветанов.

Той коментира още  преговорите между Гърция и Македония за името, работата на правителството в социалната сфера и развитието на процеса по присъединяването на България към Шенген.

От НАТО вече са готови за започване на процедура за приемането на Македония. Това ни дава допълнителна сигурност и спокойствие, че никой и по никакъв повод няма да има териториални претенции към съседите си, заяви Цветанов.Ако се връщаме постоянно в историята няма никога да се получи европейската перспектива за Западните Балкани“, коментира той. „Македония и Гърция достигнаха до консенсус, но виждаме, че това създава допълнително вътрешнополитическо противопоставяне, възможност за отдалечаване на Македония и Западните Балкани от европейската перспектива“, обясни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. „Това, което се положи като усилия, трябва да бъде признато и да вървим напред. В противен случай нито Западните Балкани, нито региона ни ще бъде сигурен и стабилен“, изтъкна той. „През последните няколко месеца дипломатическият контакт между България и Македония е много динамичен. На всякакво ниво, президентство, изпълнителна и законодателна власт България е комуникирала и стимулирала провеждането на срещи“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
7023 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
гост

2018.06.16 | 18:50

20
Кое българско общество говори за успеха на европредседателството ви,може би имате предвид вашето обръжение,защото останалото общество не е усетило нещо по джоба му да се промени,напротив беднотията става все по голяма,по лошо здравеопазване,да не говорим за малките населени места,където няма и медецинска сестра даже,безработица или работа с минимална заплата,това ли наричате успех,да едно видяхме-големи европейски лидери знаещи как да отстояват интересите на държавите си

2018.06.18 | 19:37

24
Вярно е! Няма повишение на заплатите, които при Виденов бяна около 15 долара! Масовата безработица-резултат от престъпната приватизация на СДС, БСП и ДПС продължава да расте. Не е вярно, че се търсят лаботници. Това ли са актуалните опорни точки? Вие за идиоти ли ни имате?
ПЕТРОВ

2018.06.17 | 15:13

23
СЛУЖБИТЕ НА МВР , АРМИЯТА ,ЕНЕРГЕТИКАТА И КАКВО ЛИ НЕ , БЯХА РАЗБИТИ И ЛИКВИДИРАНИ СЛЕД 1989 г. ОТ СДС. ТОЯ КАПУТ ОТ СНИМКАТА НЕ КАЗВА ТОВА ,ЗАЩОТО БИВШИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА СДС ИЗВЕДНЪЖ СЕ ВЛЯХА В БОДРИТЕ РЕДИЦИ НА ГЕРБ И СТАНАХА НЕВИННИ. ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА БОРИСОВ НЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ТЪРСИ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОД. ПРОДЪЛЖАВАТ КАТО ПАПАГАЛИ ДА ОБЯСНЯВАТ ,ЧЕ БСП Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКИ БЕДИ.
ЕХОООООООО

2018.06.17 | 12:32

22
БОКЛУКООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
до кога ще е така

2018.06.16 | 18:42

19
Цецо е боклук който пак ще купи изборите за герб ...
Боко Мазника от БРЕГ

2018.06.16 | 19:59

21
И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!! МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Борисов!!! Тоест, всичко важно случващо се в тази институция не става, без личното одобрение на Борисов!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения в МВР, е главно на Борисов и Цветанов!!!! А единственият ход в една демократична страна след подобни разкрития е – оттеглянето на Борисов и Цветанов от политиката!!!
гост

2018.06.16 | 18:29

18
А ти като министър на МВР какво направи,защо се връщате години назад,а не казвате за вашите "постижения",нима не знаеш и не разбираш,че българският народ никога не е живял толкова незащитен от органите на реда,къде са ви полицаите във всяко населено място,нещо което обещахте преди изборите,даже и това,че идваха в седмицата поне веднъж по малките населени места сега не се случва,затова кражбите,изнасилванията са ежедневие,това е постижението ви в МВР
Р. Ралин

2018.06.16 | 18:03

17
Тоя Цецо е един крив ама много крив Ху--й на който и космите му пречат ...Като му видиш физиономията и падаш от коня !!!

2018.06.16 | 15:18

16
"Кални потоци от ропот" Какво друго могът да кажат другарите за Цветанов.
BRD

2018.06.16 | 14:52

15
Единственият виновник е Тодор Живков.И не за друго ама щото остаря, това му е вината. А когато котката остарее, мишките идват на власт. Пък мишката от глад и лакомия, къщата ще прояде и събори. Както и стана де. И тъй на, за 30 г. мишките станаха плъхове. А трепи ги сега.
123

2018.06.16 | 12:17

6
И вие, герберчета, след като ония са я разбили, 5 години седяхте със скръстени ръце и се наслаждавахте ли? Ба си! Престанете с оправданията! Прекалено пожарникарски и некадърно действате.
Боко Мазника от БРЕГ

2018.06.16 | 14:30

14
Смешника Бойко Борисов като кмет съсипа гр. София и като министър председател съсипа България и ДОКАЗА единствено:
1. Че е елементарен и първосигнален човек със самочувствие и без грам покритие!!!
2. Че върти, като развален грамофон едни и същи глупости до втръсване!!!
3. Че вечно някой още му е виновен и крив!!!
4. Че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемите, а да ги създава!!!
5. Че не блести с интелект!!!
6. Че е човек, който не може да прочете една страница текст и затова бълва само глупости, в публичното пространство.
7. Че Лизането на Задници е единствената постоянна черта на Смешника Бойко Борисов!!!
8. Смешника Бойко Борисов има кокоши мозък – „Кокошката има от 1 до 2 грама мозък”, тоест Смешника Бойко Борисов има не повече от 2 грама мозък!!!
Боко

2018.06.16 | 13:40

12
10 години все някой друг е виновен на тези селски милиционерски пръчки , Анан от боклуци
Боко Мазника от БРЕГ

2018.06.16 | 14:28

13
Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров са идоли на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за ГЕРБ и ОП??? Правителството на Борисов, Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще докара най-много беднотия, несправедливост и ще доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България???
Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???

Добави коментар

Водещи новини