Цвета Караянчева заминава за Истанбул

  • 16 май 2018 07:45

  • 1699
  • 2
Цвета Караянчева заминава за Истанбул
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще участва в заседание на председателите на парламенти на страните членки на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество днес в Истанбул. Срещата на върха е по повод 25-ата годишнина от учредяването на Парламентарната асамблея за Черноморско икономическо сътрудничество (ПАЧИС).

Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. Председателят на Народното събрание ще направи изказване в рамките на форума на тема „25 години ПАЧИС – ролята на парламентите за формиране на бъдещото икономическо сътрудничество в Черноморския регион“. Предвижда се да бъде прието изявление на председателите на парламентите, посветено на годишнината.

По повод 25-ата годишнина от учредяването на Асамблеята председателите на законодателните институции ще бъдат наградени с почетен медал на ПАЧИС и ще бъде подписана мемориална марка.

В заседанието ще участва и ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество и вицепрезидент на ПАЧИС Петър Кънев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1699 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини