Караянчева ще присъства на откриването на 72-ия Национален туристически поход "По стъпките на Ботевата чета. Козлодуй-Околчица"

  • 25 май 2018 15:51

  • 1724
  • 3
Караянчева ще присъства на откриването на 72-ия Национален туристически поход "По стъпките на Ботевата чета. Козлодуй-Околчица"
©

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще присъства на откриването на 72-ия Национален туристически поход „По стъпките на Ботевата чета. Козлодуй-Околчица”. Той ще започне на 27 май 2018 г. от 18.30 часа в Ботев парк в Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Преди това Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще разговаря с млади хора, решили да извървят стъпките на Ботевите четници. Тази година походът, в който се очаква да участват повече от 1000 младежи от цялата страна, е под патронажа на председателя на Народното събрание.

В 19.50 часа на палубата на Националния музей-параход „Радецки” председателят на парламента ще наблюдава възстановка на превземането на парахода от Ботев и неговите съратници, която ще продължи и на Козлодуйския бряг.

След това председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще участва в тържествения заря-проверка пред паметника на Христо Ботев в Козлодуй. Тя ще започне в 21.45 часа. Председателят на парламента ще произнесе слово по повод годишнината от подвига на Ботев и падналите за свободата на България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1724 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
mt

2018.05.25 | 16:33

3
ne vestnik burkan sas krastavicki da otvorish ot tam shte izleze eli grobarskata podloga strina cveta ili grobarskiat prestapnik cecko tia vece se usraha totalno.

2018.05.25 | 16:21

2
ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ ВРАЧАНИ,А ПРА ПРА ДЕДОВЦИТЕ ИМ СА СИ ЗАКЛЮЧИ ВРАТНИЦИТЕ КАТО Е МИНАЛА ЧЕТАТА НА БОТЕВ ОТТАМ.ВОДА НЕ СА ДАЛИ НА МОМЧЕТАТА ВЪСТАННИЦИ ОТ СТРАХ.
САРАЙСКИЯ ИБРИКЧИЯ

2018.05.25 | 16:16

1
Дайте предимство в похода на Хаховските Отрепки . Те си въобразяват , че с този шумен поход са по-големи патриоти от останалите българи . Лумпени и кретени събрани от селата около Самоков и Враца , в по-голямата си част криминални типове .

Добави коментар

Водещи новини