Цвета Караянчева коментира срещата на Каракачанов с Нинова

  • 09 май 2018 18:22

  • 2241
  • 1
Цвета Караянчева коментира срещата на Каракачанов с Нинова
© Булфото (архив)

Срещите с представители на политически партии извън управляващата коалиция са търсене на подкрепа за определени политики.

Това каза в Сливен председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в отговор на журналистически въпрос дали срещите на "Обединени патриоти" с лидера на БСП не са търсене на нови коалиционни партньори, предаде БТА. По думите й, нормално е в парламента да се водят такива разговори на национално отговорни теми и да се търси подкрепа от всички парламентарни групи.

Караянчева е в Сливен, за да присъства на Националния фестивал на детската книга, който е под неин патронаж. "За мен е голяма чест да присъствам на двадесетото юбилейно издание на фестивала на детската книга, който е знаков", заяви тя. "Книгата е нещо много важно, особено в навечерието на 24 май и в Деня на Европа. Книгата е прозорец към света и колкото повече четем, толкова повече сме отворени към света, повече знаем и повече опит трупаме. Издателите, писателите и читателите са една общност и не могат да съществуват едни без други", каза председателят на парламента.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще връчи днес националната награда "Константин Константинов" в категорията "За цялостен принос", която бе присъдена на писателката Божана Апостолова. Награждаването ще започне в 17.30 ч., в Драматичния театър "Стефан Киров".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2241 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини