В БСП се изнервиха, че все още Борисов го няма в НС

  • 23 януари 2018 14:23

  • 1099
  • 3
В БСП се изнервиха, че все още Борисов го няма в НС
©

С викове „оставка“ и тупане по банките депутатите от БСП изразиха недоволството си заради отсъствието на Бойко Борисов от дебатите за вота на недоверие и от това, че Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на даде думата на Лъчезар Иванов от ГЕРБ, а не на колегата им Славчо Велков.

Иванов отстъпи мястото си на Велков, който обяви от трибуната, че е благодарен. Червеният депутат съобщи, че е искал да даде важни документи за корупция по границата на Борисов, но след като го няма ще ги представи пред всички.

Георги Свиленски от БСП също направи процедура по начена на водене на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

„Защо се уплаши Борисов и прати колегите му да берат срам сега“, попита той. От своя страна Караянчева го увери, че премиерът е информиран, но в момента провежда важни срещи.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1099 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2018.01.24 | 15:06

3
Шефа е на инструктаж в Руското посолство ....

2018.01.23 | 20:45

2
Борисов няма да остави делата на държавата, заради капризите на една партия създала корупцията в страната, още 44та година.

2018.01.23 | 20:45

1
Премиерът не е шут на разположение на националните предатели, съсипали Родината в престъпно съучастие със СДС и ДПС! Те искат цирк, добре. Премиерът е сериозен чавек и в циркове не участва. Да си въртят цирка сами!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини