Росен Плевнелиев защити Ангел Марин за помилванията

  • 30 януари 2012 12:13

  • 4903
  • 4
Росен Плевнелиев защити Ангел Марин за помилванията
©

Проблемът с липсата на указ, който да упълномощава Ангел Марин по време на втория мандат да помилва осъдени не е нов. Това заяви президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното след церемонията по връчване на „Най-добрият град за живеене“, предаде репортер на novini.bg.

Това е разглеждано от юристи, но окончателното решение ще бъде взето от съда, посочи държавният глава. Според Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното обаче липсата на указ не е голям проблем. Помилванията не са еднолични решения на бившия вицепрезидент Ангел Марин, решения за тях се вземат по предложение на специална комисия към президентството, припомни Плевнелиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
4903 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ФУТБОЛНИ ТЕН

2012.02.28 | 10:16

4
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ФУТБОЛНИ ТЕННИСКИ №-1 В БЪЛГАРИЯ !
вкр

2012.02.28 | 09:52

3
Къде аджеба изчезна главния коментатор маститата юристка и вицепрезидент сега ?? И защо показа толкова малко юридически познания по казуса след като така сериозно го коментира като проблем ? И кой всъщност подписва помилванията ?? Май се оказа, че е президента, а той си има мандат май ?! И защо и трябваше да приглася чинно на другата мастита тежкотговарна юристка от парламента в поредната тъпотия на ГЕРБ ??
DREMKOV

2012.02.05 | 23:01

2
Според Росен Плевнелиев обаче липсата на указ не е голям проблем. NO KOMENT!!!!!! Дали на бедна България и е потребна подобна институция?????
q,gle

2012.02.05 | 21:29

1
Cirka zapo4na maj-prez fevruari....ha...ha....ne strelqjte po...toj tolkova si moje... Jalka isTORiq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини