ДПС мисли как да защити Местан

  • 29 януари 2012 09:05

  • 12040
  • 26
ДПС мисли как да защити Местан
© Булфото

 Хората на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от във вторник ще вземат решение на заседание на оперативното бюро на движението дали да участват в комисията за разследване на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и случая „Бесоолу", съобщиха от ДПС. „Тази комисия е абсолютно несъстоятелна, можем да откажем да участваме в нея, защото е пиар акция на управляващите", каза депутатът Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно, цитиран от "Преса".

Според него винаги когато ДПС извиси глас в защита на потъпкани права, срещу тях започвали атаки от властта. В петък опозицията, а след нея и ГЕРБ, внесоха поредни предложения за разследване на полицейското насилие в Перник и Мировяне. ГЕРБ обаче поискаха и комисия „анти-ДПС".

Лично премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предложи да се разследва бизнесменът Иса Бесоолу, който в момента е общински съветник от ДПС в Павел баня, а през 2009 г. е бил кандидат за депутат в листата, оглавявана от Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

„Аз съм едно обикновено селско момче, което си гледа бизнеса и плаща данъците и осигуровките на над 80 души, работещи във фирмите ми. Никога не съм очаквал към мен да прояви интерес цял парламент!", заяви за „Преса" 36-годишният Иса Бесоолу.

„Има постановена условна присъда от 1 година по дело срещу мен, решението е на Старозагорския окръжен съд, потвърди го Пловдивският апелативен, обжалвал съм пред ВКС, но той още не се е произнесъл", обясни Бесоолу.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
12040 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
!!!!!!!!!!!!

2012.06.17 | 17:31

26
ДА УМРЕШ ДОЛНОПРОБНА ГНУСНА УРОДЛИВА ПРОКАЖНА НЕДОНОСЕНА МАЗНА ТУРСКА ИЗМЕТ ИЗВРАТЕНА !!!!! НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВИ СМЕНЯМЕ ИМАНАТА КУРВИ МЪРШАВИ, А ТРЯБВАШЕ ДА ВИ ИЗБИЕМ ДО КРАК СЪС ГНУСНИТЕ ВИ МАЗНИ ТУРСКИ ДЕЦА НА ПРЕДЕН ПЛАН !!!! ДА ИЗПУКАТЕ ДАНО УРОДЛИВИ КОПЕЛЕТА МРЪСНИ !!!!!! ВЪРВЕТЕ СИ В ДОЛНАТА ГНУСНА ДУПКА турция БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ТУКА МАЙКА ВИ МРЪСНА !!!!! ДА ИЗПУКАТЕ ДОКРАК ДАНО И ДАНО ДЕЦАТА ВИ 1ВИ ДА ГУШНАТ БУКЕТА !!!!!
турчина

2012.02.11 | 20:50

20
Да живее Турциа,още 5 века под робство гяури,за това заслужавате,селяни прости
ГОШО

2012.06.12 | 21:40

25
Абе мамка ти поганска неграмотна,на турци ще ми се правите...то истинските турци не ви искат,а вие за по турци от турците се мислите.Ти или си помак,или по вероятно си мазен циганин които се мисли за турчин :)
джъдж

2012.02.11 | 20:50

23
Турчин ,ако живееш в България - то се научи да пишеш на български /в едно изречение - шест грешки/ ,знам че е трудно за една толкова примитивно съзнание ,като твоето ,ама можеш да се постараеш. И съм съгласен ,нека живее Турция ,ама и нека същата си прибере ,целия турски боклук от България /барабар с тебе/ и начело с ДПС. Или пък ,за да ме разбереш - ай сиктир от тука ,домуз.

2012.02.11 | 20:50

22
Свиня турска,на пача ще те правя..... Мама ти и паразит,трепане ви трябва на вас.
af

2012.02.11 | 20:50

21
мамичката ти в устенцата дееба мазен фес защо не си в анадола да ядеш свински лаина а цапаш земята ни да се хфанете за ръчички всичката сган и в лаиняната си държава заминавайте гмеж гнусна

2012.02.04 | 01:57

6
mama ti da eba turska -mangalska ,4e vi napravim na sapun pone da ste polezni za ne6to .Kaji ot kade si ve mazut, mama ti da eba. Radvaite se o6te malko to kakto e trugnalo skoro ste si hodite vuv Anadola.
Васко

2012.02.11 | 20:50

24
А така Боце удрай,тая мачка не е наша :D.........

2012.02.11 | 20:49

19
Аман от тъпи коментари.Сергеи това ДАНС онов а ГЕРБ какво , призна ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС за геноцид към турците в БГ Комунистите \ БКП \ може нищо да не са направили но поне се опитаха да изчистят българия от тая турска измет дето са клали 500г вас българите и нас арменците. Но за нас няма геноцид . Кои разреши да навлизат на турски изтребители във въздушното пространство на БГ Та продължаваите да си чешете пръстите по клавиатурата и да доказвате колко са добри сегашните управници от ГЕРБ от вчерашните \незнам толкова ли сте тъпи че неразбрахте ,всички са един дол дренки\ Според мене идеята е една да се разделя и владеи едните с комунягите БСП другите с ГЕРБ трети националисти с АТАКА и т.н важното е да се прави сеир на хората а те управниците да се сменят на определен период от време и да си пълнят гушките Имате една много добра поговорка "Прост народ слаба държава"-заслужаваме си управниците и политиката която водят

2012.02.11 | 20:49

18
Турците са нагли , а нашите политици - национални предатели. Защо в Германия не си направят партия и да управляват държавата , нали там са 5-6 милиона. Защо??? Там продават зарзават и айран и си кютат , няма и опит за намеса във властта на държавата. Тука си строят джамии , дигат минарета , слагат тон-колони да ни надуват главите и искат висш ислямски институт да правят - за да ни учат на ислям - кого ? - нас, българите в България ? Турците ни владееха 500г. и за разлика от запада , сме ги опознали през тези векове. Дядо ми е бягал от Одринско , като си е оставил целия имот , а баба ми е носила само една икона , и днес нашите управници не искат да говорят на тази тема , но признаха етническото прочистване в България. Има един герой в библията - Юда Искариотски , който предаде нашия Господ и стана символ на най-големия грешник в историята на църквата. Да , но той се разкая и се обеси , а днес българи влизат в тази ДПС - партия и защитават турски интереси , в нашата родина - България и никой от тях не се е обесил...
КАСИМ

2012.02.11 | 20:49

17
УВАЖАЕМИ Г-Н МЕСТАН,ПОЗНАВАТЕ ЛИ КМЕТА РАДЕВСКИ И ИМА ЛИ ТОЙ НЕЩО ОБЩО С ОКР.ПРОКУРОР ТАЧЕВ И ВАС?ЯЛИ ЛИ СТЕ ,ПИЛИ ЛИ СТЕ ИЛИ МОЖЕ БИ СТЕ ДЕЛИЛИ НЕЩО И ЗАЩО РЕШИХТЕ СЕГА ДА ИЗГОРИТЕ БЕСООЛУ.КМЕТА НА ПАВЕЛ БАНЯ Е ЗА ЗАТВОР ,НО ЗАЩО ГО ПАЗИТЕ СЛЕД КАТО ТОЙ ВЕЧЕ ВАС ВИ ЗАЧЕРКНА И ПРОПЯ.ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИМЕ- С Т А Н И М И Р Р А Д Е В С К И-СИНОНИМА НА МАФИЯТА И КОРУПЦИЯТА-ЧОВЕКА КОЙТО НАТОПИ БЕСООЛУ И ПЛАЩА ТОВА ДА СТАВА ЗА ДА ЗАПАЗИ СЕБЕ СИ.ЦВЕТАНОВ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ РАДЕВСКИ ДА ТИ ВЛЕЗЕ ПОД КОЖАТА ЧРЕЗ СТАРИТЕ ДС МИЛИЦИОНЕРИ.

2012.02.04 | 02:05

16
Нагла Турска+циганска измет.Много добре се знае,колко вреди са направили били то икономически,социални и антибългарски.Тази измет,първо не се самоопределя за българи,тотално погазват конституцията и им се дава глас !!!! Докога ще им гледам мазните физиономии по медиите и да ги слушам колко демократични идеали имали в държавата ни.Мамави мръсна,даже и в Турция се отвръщават от тези боклуци.
?

2012.02.04 | 02:03

14
A сега като на управлява българската измет по-добре ли сме?На вас все някой вие виновен.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ПРОСТ НАРОД И ОЩЕ ПО-НАГЛИ ПОЛИТИЦИ КРАДЦИ
stenli

2012.02.02 | 10:22

2
На това какво да отговоря, на такива като тебе се разчита, първосигнален и не мислещ, е така се прехвърля топка и се отвлича внимание, ама нищо ти нали се велик патриот.

2012.02.04 | 02:03

15
смърт за всичкото турчин
джъдж

2012.02.04 | 02:02

13
Лично аз смятам ,че Лютви Местан ще бъде най добре защитен в Софийския централен затвор - крило 3 /там са убийците и изнасилвачите/ ,като би било добре , към него /за компания/ да бъде прикрепено и цялото ръководство на ДПС /вкл. и областните структури/ ,за срок не по-малък от тридесет години ,май само така можем да спрем ,престъпната дейност на ДПС АД.
Мен

2012.02.04 | 02:01

12
Мятайте ги тея боклуци от ДПС един по един !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини