Мартин Димитров: Цветанов пази компромати за неудобните на властта

  • 30 януари 2012 15:25

  • 4818
  • 8
Мартин Димитров: Цветанов пази компромати за неудобните на властта
©

Защо Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа извади чак сега опита за ходатайство на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в за осъдения общински съветник от ДПС Иса Бесоолу, попита чрез блога си лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на

„Излиза, че вътрешният министър пази компромати за всеки от неудобните на властта и при нужда ги вади”, казва пред в. „Преса” синият лидер. Той призовава силовия вицепремиер да каже отсега с какво срещу кого разполага. „Цветанов е пробил и съдебната система”, твърди Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Депутатът от Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен съобщи, че опозицията няма да участва в парламентарната анкетна комисия на ГЕРБ по случаите с убийството на Мирослава от Перник, инцидента в Мировяне и за проверката на обстоятелствата около Иса Бесоолу. По думите на Найденов, проектът за решение на ГЕРБ е скандален, понеже предвиждал комисията да проучва „факти и обстоятелства, изнесени в медийното пространство”. И сини, и червени са недоволни, че управляващите искат не само мнозинство, но и председателство в комисията.

Опозицията настоява за паритетен принцип, а също така да бъде гласуван нейният проект. Според текста, комисията трябва да се съсредоточи върху действията на полицията по убийството на Мирослава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4818 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
хленчете и си поревете

2012.01.31 | 10:38

8
Червена мъка и седесарски хленч , голяма комбинация в коментарите ! Трябва да свиквате другари, следващите десетина години Бойко избори няма да ви даде ! Ревете , плачете, но това си е истината !

2012.01.31 | 10:38

7
кога най накрая на СДС ще им присветне че с тозу КЛОУН до никъде няма да стигнат ,жалко
blusky

2012.01.31 | 10:38

6
Ако знаеше само Мартинчо колко е смешен,щеше така да заплаче,че да наводни централата на СДС
xxx

2012.01.31 | 10:14

5
Мартине, ти откри топлата вода. Ами вземи и ти и всички от опозицията да попрочетете малко какво пишат хората, които попознайват малко повече или по логически път са достигнали до същото. Ами да. Не случайно, ЦвЦв е бил на подготовка в САЩ. Предполагам там е занесъл нещичко, независимо че е бил само старшина в 7-ми отдел на ДС. Да не забравяме, че и баща му е бил шофьор на шефа на ДС Григор Шопов. А за ББ - те само официалните грами за неговата дейност стигат и хартисват. И не случайно чичо Уорлик като квачка бди над двамцата. Но нали знаеш, че всяко нещо се заплаща. Так че, шистов газ, 7-ми блок на Козлодуй за Уестингхаус, американските бази и използване на други летища - баба Хилари за това идва.
Наблюдател

2012.01.31 | 10:13

4
Това, че Цветанов пази компромат за всеки един от политиците не ме учудва. Всички са оакани. На България и трябват нови политици, нови лица които не са замесени в скандали и далавери. За жалост все още не са се появили тези нови лица а старите се надцакват с флашки и компромати. Не е тайна, че компроматите се събират със СРС-та така, че трябва да се направи анкетна комисия, която да провери използваните СРС. Колко от тях са нерегламентирани, колко пари са изхарчени за СРС пред последните две години. Сигурен съм, че разходите за СРС са в пъти повече от това което е било при предишни управления. А колко са приходите от тях??? Цветанов, в парламента няма кой да зададе този въпрос, но все някога ще трябва да отговорите.

2012.01.31 | 07:57

3
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си
Радко

2012.01.31 | 07:04

2
Малтинчо,ти си компромат за себе си.
джъдж

2012.01.31 | 07:04

1
Как е възможно ,могъщото някога СДС сега да се представлява от такава пародийна фигура ,като Мартин Димитров ? Как десните сили ,очакват някакво присъствие във властта ? Ако не го разкарат този инфантил от кормилото на партията си,на следващите избори сините ще гледат парламента ,само на картинка.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини