Методи Андреев: Готвеният от БСП вот на недоверие към правителството всъщност е вот на доверие

  • 22 декември 2017 08:54

  • 4535
  • 5
Методи Андреев: Готвеният от БСП вот на недоверие към правителството всъщност е вот на доверие
©

Фактът, че говорим въобще има ли подслушвания, е първата и една от характерните черти, че българската демокрация бавно, но сигурно се изражда в режим. Това заяви бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев в ефира на БТВ.

Припомняме, че депутатите отново поискаха да изслушат шефа на комисията за СРС-тата.

По думите му ако има нарушения при подслушването, отговорни са шефовете на ДАНС и ДАТО.

Според Методи Андреев готвеният от БСП вот на недоверие към правителството е всъщност вот на доверие. „В този парламент няма опозиция. Този вот иска да докаже, че парламентът е нормален. Ако БСП искаха да бутат правителството, не трябваше въобще да влизат в пленарна зала след оставката на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. След две седмици най-много щеше правителството да подаде оставка”, смята Андреев.

По повод искрите, които прехвърчат в управляващата коалиция между Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и ГЕРБ, Андреев коментира, че над всичко стои интереса на Патриотите да останат във властта. „Може обаче те да последват съдбата на Реформаторския блок”, смята още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4535 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Курнела окраде техноимпекс за три милиона евро

2017.12.28 | 18:21

5
Кога курнела крадлата ще лежи във затвора ?????????????????????????????????
ПАНЧО

2017.12.28 | 18:20

4
ТОЗИ И АНТОН ТОДОРОВ СА ЧЕНГЕТА И СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ С МОКРА КЪРПА. НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ПЕЩЕРАТА НА ЕДНО ДРУГО ЧЕНГЕ -ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАДАЧАТА ИМ Е ДА ПОДДЪРЖАТ ПОСТОЯННО НАПРЕЖЕНИЕ И АНАРХИЯ,ЗА ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ДАЛАВЕРИТЕ НА ГЕРБ. НО , ВИДОВ ДЕН ИДЕ
Кутьо Путев -- тролски бог

2017.12.26 | 18:12

3
Даже и да е откраднала 2-3 милиона нашата лидерка кака Кури , не може така да я сочите с пръст и да и сривате авторитета пред света и главно пред ментора ни --Бащицата от Русия !
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!!

2017.12.24 | 14:07

2
БРАВО НА АНДРЕЕВ ВЕЛИК БЪЛГАРИН НЕНАВИЖДА КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ И ПРОДАЖНИТЕ ПЕДАЛИ РУБЛАДЖИИ

2017.12.24 | 04:15

1
Има всякакви -млади стари Но,Тоаи долен човек ли, е мутра ли, е .а майката на всички: Помаци Българи Турци,Еврей Ерменци Цигани и Новодошли. Децата Ви мрад в задушната Герберска СМРАД Идва Коледа друга може и да няма !!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини