Цветан Цветанов: Дори представители от БСП казват, че е по-добре ГЕРБ да управлява

  • 22 декември 2017 08:14

  • 2696
  • 14
Цветан Цветанов: Дори представители от БСП казват, че е по-добре ГЕРБ да управлява
©

Столична община се управлява изключително успешно, придоби европейски видна Столицата и направи градът едно приятно място за живеене. Хубаво е да казваме критичните неща, но и добрите неща, а те са повече. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в ефира на БТВ.

Той коментира думите на почетния лидер на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от пред представители на ДПС: "Дори представители от БСП казват, че е по-добре ГЕРБ да управлява. Няма предпоставка за предсрочни парламентарни избори. Имаме икономически подем и спокойствие. Предстои ни председателство, от което страната ни може да извлече дивидент. Няма политическа договорка с ДПС, категоричен бе Цветанов. "Такива правят БСП и ДП. Това, че понякога съвпадат гласуванията не значи, че има отстъпление от приоритетите ни. Позицията на Доган малко се различава от позицията на парламентарната му група, но това е техен проблем".

"Подготвени сме за вота на недоверие", увери Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той припомни какво се случи преди 5-6 месеца. "БСП явно се надяват да имат коалиция с ДПС. Ако отидем на избори ще бъде на принципа "стани, за да седна". Не можем да се подиграваме с едно управление, това означава отговорност. БСП дойдоха на власт с аферата "Костинброд". Двата политически фактора, които могат да управляват са ГЕРБ в БСП, но с коалиции".

"Концесиите минаха преди няколко седмици на Министерски съвет, на който присъстваше и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Имаме добра комуникация, работим добре с ПГ "Обединени патриоти". Изпълняваме приоритетите ни и сме коректни и стриктни. Днес с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 дори ще направим съвместен полет до Одеса. Даваме възможност за българската диаспора в Украйна да се възползва от Синята карта. Нямаме теми, по които не можем да си говорим. Уважавам Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и коалиционните ни партньори", подчерта председателят на ПГ на ГЕРБ.

"Всеки един от политическите партньори иска да има втори лифт на Банско. Всички любители на планината да отидат да карат ски в Банско, а не в чужбина. Каквото и да се прави по темата за концесиите трябва да се прави по европейската директива. Обещаното, ще го постигнем".

"Миналата седмица беше изключително тежка. Направиха се опити да се заиграва със страховете на хората. Здравният министър не беше бламиран. Той пожела весели празници на вицепрезидентът и я призова да си гледа функциите, а не да коментира ГЕРБ. Министър Ананиев искаше да се започне с ограниченията на разходите в здравеопазването. Ние сме може би една от първите държави, които започват веднага да използва иновативните молекули без да е доказан техният ефект. Категорично парите за НЗОК са с най-високия бюджет - 3,7 милиарда лева. Няма да позволим никой да се заиграва със страховете на хората, за да трупа политически дивиденти. По-добре да направим крачка назад и после две напред и да осъществиш намеренията си. Не е вярно, че онкоболните ще станат без лечение", коментира Цветанов отпадането на мораториума върху новите лекарства.

"Няма незаконно подслушване и това бе заявено от Бойко Рашков. СРС-тата по времето, когато бях вътрешен министър бяха основно веществено доказателство по делото "Килърите", "Наглите" и обирите на златарските ателиета".

Накрая Цветанов завърши с пожелания: "Нека пожелаем весели, мирни и спокойни празници на всички българи. Нека 2018 година бъде по-успешна".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2696 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2017.12.28 | 13:41

14
ГРОЗЕН ЛЪЖЛИВ ДЯВОЛ

2017.12.28 | 13:41

13
ФИЗКУЛТУРНИКА Е ШЛИФОВАН ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!!

2017.12.28 | 13:41

12
бсп - СА КРАДЦИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ОЩЕ ОТ МАЛКИ ГИ УЧАТ КАК ДА УБИВАТ КРАДАТ И ЛЪЖАТ
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!!

2017.12.28 | 13:41

11
бсп - СА КРАДЦИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ОЩЕ ОТ МАЛКИ ГИ УЧАТ КАК ДА УБИВАТ КРАДАТ И ЛЪЖАТ
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!!

2017.12.28 | 13:40

10
бсп - СА КРАДЦИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ОЩЕ ОТ МАЛКИ ГИ УЧАТ КАК ДА УБИВАТ КРАДАТ И ЛЪЖАТ
Курнела окраде техноимпекс за три милиона евро

2017.12.24 | 18:11

2
Цецо кога оная комунистическа крадла курнела ще лежи във сливенския затвор ???????????????????????????
Адвокат

2017.12.28 | 13:40

9
Отговор на N8 Когато майка ти направи паметник на Лъвов Мост ташаците на Лъвовете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

2017.12.23 | 00:35

1
ПРОСТИ СТЕ МНОГО .НО НИЩО.ТОЛКОВА МОЖЕТЕ ,ТОЛКОВА ПРАВИТЕ.
ДА ИЗИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти -рубладжий

2017.12.28 | 13:40

8
БРАВО ЦЕЦО ИБА МАЙКАТА НА КРАДЛИВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН
DDD

2017.12.28 | 13:40

7
Герб са комунисти и крадат дори повече от дпс и бсп взети заедно.Ама ти си много "умен", и това удобно ти убягва.
Х

2017.12.28 | 13:39

6
Цецо наглецо, Цецо лъжецо. Кадровикът на герберската сган.
опорна точка

2017.12.26 | 18:09

5
Да се внушава:" Цветанов е престъпник"!! Минете през офиса да раздам плакатите с ушите (на Позитано, още ги пазят) да спретнете един пърформънс тролчета изроди мои!!!
Любо

2017.12.25 | 18:20

4
Не е възможно, никой не може да краде по-добре от БСП ! Те са профисионалистите в този спорт ! Доказани таланти !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини