Ивайло Калфин за Каталуния: Пиянството на един народ (видео)

  • 27 октомври 2017 08:35

  • 2679
  • 2
Ивайло Калфин за Каталуния: Пиянството на един народ (видео)
©

В много райони на Европа може да се каже, че има богати райони, които недоволстват заради бедните, коментира в студиото на „Денят започва“ по БНТ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, български политик, заместник министър-председател и министър на труда и социалната политика във второто правителство на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, бивш евродепут и бивш заместник министър-председател и министър на външните работи в правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

„Пиянството на един народ“ - така мога да определя случващото се в Каталуния, коментира той.

Всеки има принос към световната икономика, поясни Калфин.

Относно позицията ни за страните от Западните Балкани, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска заяви, че е редно да има дипломатическа активност по темата от страна на България. Според него случилото се с Македония, посещението в момента на премиера в Босна и Херциговина са успехи за страната ни. Той обаче е категоричен, че не трябва страната ни да се бори да бъде лидер на Балканите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2679 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.11.05 | 19:13

2
Само тоя кретен не се беше показвал ..айде къш...какво модераторе ,да заменя кретен с убиец на пенсионери ли? даже меко съм се изказал за тоя..
ii

2017.10.27 | 20:36

1
Всичко това е резултат от политиката прилагана и подкрепяна и от този хубавец

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини