Борисов се срещна с командира на Щаба на НАТО в Сараево и българския контингент в състава на EUFOR (

  • 26 октомври 2017 20:26

  • 4414
  • 5
Борисов се срещна с командира на Щаба на НАТО в Сараево и българския контингент в състава на EUFOR (
© Фейсбук

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г остана много приятно изненадан по време на посещението си в Босна и Херцеговина.

За това съобщи той на личната си страница в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво написа Борисов:

"При посещението ми в Босна и Херцеговина се срещнах с командира на Щаба на НАТО в Сараево бригаден командир Робърт Хюстън. Бях посрещнат и от дъщеря му, която говори отлично български благодарение на майка си, наша сънародничка. Връчиха ми и почетен плакет".

Освен с ген. Хюстън министър-председателят проведе среща и с българския контингент в състава на EUFOR. "Генерал Хюстън каза, че сте уникални военни. Беше удоволствие да слушам похвали за вас, защото вършите много работа", каза пред българските военни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Утре в Сараево той ще разговаря с председателстващия Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич, с председателстващите и заместник-председателстващите на двете камари на парламента, както и с члена на Председателството Бакир Изетбегович. По време на посещението ще бъде подписано споразумение за изменение на Спогодбата между българското правителство и Съвета на министрите на Босна и Херцеговина за международни автомобилни превози на пътници и товари.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4414 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бай уй

2017.10.27 | 18:32

5
Много се радвам... кажи им че още има българи в България... и още не са ни затрили...макар че правят многоброини опити с америка за булгаристан бхк и отворено общество!

2017.10.27 | 18:32

4
обсъждат квотите за източния фронт

2017.10.27 | 18:31

3
СЪДЕЙКИ ПО РУСКО-КИТАЙСКИТЕ УЧЕНИЯ В БАЛТИЙСКО МОРЕ, СЛЕД 10 ГОДИНИ ТАМ ЩЕ Е ЩАБА НА ВОЕННИТЕ НА БРИКС.
русофил - парцал

2017.10.27 | 10:46

1
БРИКС ли ??? това шега ли е ??? коя държава от Бразилия , Индия , Китай и Южна Африка (БРИКС ) подкрепи кражбата на Крим от Украйна ???
Крум Усаински-Крупник

2017.10.27 | 18:31

2
Цървули!!!Премиерът е уверил генерала,че България щe участва във Великият Поход на Изток и от наша територия ще започне офанзивата срещу Руслямистан!!!Освен това очакваме с нетърпение,разполагането на ПРО и Тактически ядрени ракети у нас!!!Ура и Слава!!!

Добави коментар

Водещи новини