Димитър Стоянов: Не съм предател (видео)

  • 22 януари 2012 10:00

  • 2806
  • 4
Димитър Стоянов: Не съм предател (видео)
©

В раждането на дъщеря ми виждам символ за ново начало.

Това каза в предаването на ТВ7 "Насреща с Люба Кулезич" евродепутатът Димитър Стоянов, който беше отлъчен от "Атака".

"Не бих казал, че като млад съм бил буен, просто по-агресивно заявявах позициите си. Това го има и в Европейския парламент, виждал съм и новия председател на европарламента Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден както в агресивно, така и в по-диалогично амплоа. Поведението зависи от това, колко е важен въпросът, който трябва да се постави", посочи Стоянов.

По думите му, искането на оставка на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не е предателство. "Такива неща се случват в демократичния свят постоянно, затова има свобода на словото и на убежденията", каза Стоянов.

Той поясни, че е поискал оставката на Сидеров по политически причини, а не по семейни. "Ако трябваше да се правя на засегнатия син, трябваше отдавна да поискам оставката на лидера на "Атака", категоричен бе евродепутатът.

Според него, по света националистическите сили набират сила. Димитър Стоянов каза, че ако се наложи, ще направи стъпки за нова партия, но само в краен случай, ако нещата в "Атака" продължават по същия начин.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2806 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
А

2012.02.16 | 22:19

1
Ти не само си предател,ами си едно мекере недорасло още!Никой не те взема на сериозно,а ти вече си помисли,че си някой,а си едно нищо!

2012.02.16 | 22:19

2
Абе не я искаш по семейни причини ,то това си е ясно.Ама ако Воленчо още клатеше майка ти едва ли щеше да я искаш.
Радо

2012.02.16 | 22:19

3
Ако не беше Волен едва ли щеше да е евродепутат но така е във България всеки се продава за пет лева както и Калина от момиче в кабеларка което не можеше да чете и сричаше стана депутатка в парламента.

2012.02.16 | 22:19

4
Смешник си и смешник ще останеш и на следващите избори ще те забравят всички. Като си толкова смел защо не отиде на събора и сам да поискаш там оставката на Волен ? Аз Волен не го харесвам, но той поне има някакво достойнство, ти заедно с майка ти за мен сравнени с него сте глисти, ако Волен е човек.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини