Димитър Стоянов: Да, Капка и Волен са разделени

  • 19 ноември 2011 15:11

  • 8743
  • 8
Димитър Стоянов: Да, Капка и Волен са разделени
© Булфото

Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на бил влюбен във Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като при „стокхолмския сиднром“. При него жертвата се влюбва в похитителя си. "Бях свикнал да вярвам на Волен, но навикът е като „стокхолмския синдром“, когато жертвата се влюбва в похитителя си".

Това обяви по бтв евродепутатът Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на. Преди дни той поиска поиска оставката на своя доведен баща и лидер в "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на официално призна, че Сидеров и майка му Капка от месеци не живеят заедно.

Според атакиста, „отрезвяването“ му дошло след изборите, когато партията катастрофира в буквалния смисъл на думата. Стоянов обясни, че искането му за оставка е подкрепено от Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, Цвета Георгиева и други депутати от групата на „Атака“.

"Има причини да се стигне до резултатите от изборите", каза още Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на. Според него, след като "Атака" има в програмата си "забрана на етническите партии", не можело сега подписите на партията да стоят до тези на етническа партия като ДПС. "Няма как "Атака" да застане до ДПС, да споделя кауза с ДПС", обясни разпалено евродепутатът. И допълни: "Не може да нападаш вътрешния министър, после да го подкрепяш на вот на доверие, а после пак да го нападаш".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа такива неща се случвали през последната една година. Спекулациите за някаква огромна конспирация за разрушаване на "Атака" обаче тогава щяха да са още по-големи. „Атака“ е нещо много повече от хората, които са я създали, тя е една идея и няма да рухне без Волен", отчете Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на. Той се опитал да разговаря с лидера си. Мнозина нямали куража да кажат нещата, но мислели по подобен начин.

Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на отказа да коментира отношенията в семейство Сидерови. Не е важно в момента кого подкрепя майка ми, каза той и допълни, че майка му Капка ще говори по въпроса пред медиите, когато реши. "Точната роля на Деница Гаджева в партията не ми е много ясна в момента. Преди време оставих в нейните ръце младежката организация, която изграждах. Водех я по стъпките на Ботевата чета, правех лекции, а нейната роля се видя пред джамията "Баня Башъ", разказа Стоянов. Според него, младата депутатка, с която живее Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, е маргинализирала организацията.

Оказа се, че през последната година и личното отношение на Сидеров към него се променило. "Аз направих много усилия да продължа да си върша работата. Сътрудниците ми бяха изгонени от централата на "Атака". И аз известно време нямах достъп там, но се върнах, работих за изборите", добави Стоянов.

Нямам намерения и амбиции да оглавя партията. За мен е важно да се проведе конгресът, за да се види накъде отива партията. Този въпрос трябва да бъде решен на Националния сбор, така се вземат решения в демократична организация, подчерта евродепутатът от "Атака".

8743 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2012.01.19 | 18:49

8
Не ни занимавай със семейните си проблеми бе, изклесяк. Затова ли си евродепутат, за да говориш глупости?
bgultras

2012.01.19 | 18:49

7
Какво ни занимаваш с вашата умряла партия. При последното фиаско на изборите, най-добре е да се покриете и да не ни занимавате със семейните ви междуособици.
bg

2012.01.19 | 18:49

6
semeinata firma ;ATAKA; OOD tragna da falira i sa ne se znae koi shte nasledi otkradnatite parichki ot vs bulgari. taka kato ima hora koito glasuvat za takiva bokluci..........

2012.01.19 | 18:49

5
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2012.01.19 | 18:49

4
Това говно миризливо с голяма уста,още от създаването на Атака ми беше противно,знаех си че рано или късно ще си покаже рогата,лигаво педерасче,има ги във всяка партийка!
Иванa

2012.01.19 | 18:49

3
Това недоносче Стоянов, не си ли дава сметка,че ако не беше толкова близко до Волен щеше да разнася пици?!? А,Капка да го сравнява със Стамболов,Ботев и Левски-това е истинско безочие и липса на здрав разум!
76

2011.11.22 | 02:05

2
Много ви знаят устите ама само тук ,кой започна да отваря очите на преспания български народ,кой заговори за микеретата,кой нададе глас срещу турцизиращите боклуци,кой всеки знае скат и атака в предишният им формат. А сега,че имало в атака хора ,които искат да се налапат какъв е проблема ,ще бъдат отстранени и партията ще продължи своята кауза.

2011.11.22 | 02:05

1
Каузата драги ми 76,както и на която и да е друга партия е,да се крадат колкото се може повече парички от изстрадалия народец,използвайки различни похвати-в гореспоменатата партия, е етническо напрежение.При другите-други неща. Дреме ми на куреца за тоя помияр и неговите смешници......Идеалите на тия разноцветни боклуци отдавна са са се превърнали в стремеж към една индивидуална цел,както и техните цветове-всичките в лайняно-кафяв цвят. Жалкото е че всички сме един дол дренки,и ако искаме децата ни да живеят в нормална държава,трябва да си търсят друга.

Добави коментар

Водещи новини