Борисов разговоря с турския министър на митниците и търговията Бюлент Тюфенкчи

  • 16 октомври 2017 14:43

  • 1727
  • 1
Борисов разговоря с турския министър на митниците и търговията Бюлент Тюфенкчи
© Министерски съвет

Отличните добросъседски отношения между България и Турция са предпоставка за засилване на икономическото сътрудничество в интерес на двете страни.

Това отбеляза министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на разговора си в Министерския съвет с министъра на митниците и търговията на Република Турция Бюлент Тюфенкчи, съобщиха от правителствената пресслужба. Премиерът изтъкна значителното нарастване на стокообмена от началото на годината. По думите му това говори за наличие на потенциал, който може допълнително да се развива. Борисов обърна внимание и на размера на турските инвестиции у нас, възлизащи на 24.5 млн. евро за първите три месеца на 2017 г. и акцентира върху стремежа на кабинета да подобрява условията за правене на бизнес в България.

По време на срещата беше обсъдено също сътрудничеството между митническите служби на България и Турция и значението на навременния обмен на информация в тази сфера. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изтъкна и мерките, които страната ни взима за борба с контрабандата и за охрана на границите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1727 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
кор за ес и америка

2017.10.16 | 19:46

1
Ако си станеме васали на Турция ще е по добре от робството на герб ,бсп ....на тия мутри ,башибозуци.Ще ни карат да работиме ток,газ ще си ни дават полиция и съд да си сложат .

Добави коментар

Водещи новини