Атака: ДПС иска да разцепи България

  • 03 юни 2011 10:13

  • 1036
  • 3
Атака: ДПС иска да разцепи България
© Булфото

Атака работи за сепарирането на България, тъй като техни представители заявиха, че християните трябва да бъдат прогонени от Родопите. Това заяви председателят на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от парламентарната трибуна.

Лидерът на националистите нападна като обяви, че не иска да бъде поучаван от бивши агенти на Държавна сигурност. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа го нарече с името Огнян. Това предизвика бурната реакция на зам.-председателя на ДПС, който заяви, че ще се откаже от политиката, ако в архивите на бившата ДС бъде открит документ за негова съпричастност към структурите. Адем Кенан, който призоваваше за отделяне на територии от България беше изключен от ДПС. Колкото по-скоро се освободите от антидемократичното говорене, толкова по-добре за страната.

Правото на религия не включва джамията да бъде озвучавана от високоговорители, че Аллах е велик и е единствения Бог, отговори Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Тонколоните на митинга бяха поставени върху тоалетните на джамията, подчерта лидерът на Атака. той предложи да доведе хора от Якоруда, които да потвърдят, че активисти на ДПС са разрушавали няколко пъти камбанарията на църквата в Якоруда и са хвърляли камбаната в дерето. Главният мюфтия ли ще гарантира религиозните свободи, след като беше арестуван за проповядване на религиозен ислям в Сърница, попита Сидеров.

ДПС кара хората в Родопите да бъдат наричани турци, а радикалните ислямисти искат да построят там халифат. Нека ДАНС се занимае с тях, призова лидерът на Атака.

Последвайте канала на

Novini.bg
1036 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иван Иванов

2011.06.03 | 12:20

1
Я си прочетете заглавието първо ! Поне гледайте какво пишете преди да публикувате!
УУУ за Атака

2011.06.03 | 13:03

2
Тъпанар.Всички в държавата са равни.

2011.06.15 | 09:12

3
воленеко шеко

Добави коментар

Водещи новини