Тома Биков: Журналистите протестират на грешното място

  • 11 октомври 2017 08:52

  • 2155
  • 5
Тома Биков: Журналистите протестират на грешното място
© Novini.bg

Всеки в ГЕРБ гласува по съвест. Разбрахме се днес, когато дойдем на работа да подкрепим оставката. По време на заседанието не сме правили другарски съд. Това каза Тома Биков от ГЕРБ в кулоарите на Народното събрание преди заседанието, на което ще бъде гласувана оставката на Антон Тодоров.

Той ни обясни, че първата му цел е била да прекъсне атаката срещу ГЕРБ. Той очерта перспективите пред себе си оттук нататък. Увери, че ще продължи да работи за ГЕРБ. Една оставка, след като е подадена е редно да се обсъди. За мен тя беше прибързано подадена. Това е много силен политически акт. Ще гласувам "за", каза Биков.

„Категорично ще гласуваме "за" оставката на Антон Тодоров. Противопоставяме се на такъв тип поведение. Остро заставаме срещу опитите за натиск върху медиите“. Това заяви Жельо Бойчев от БСП.

„Проблемът не е в поведението на г-н Тодоров, а в ГЕРБ. Той беше използван и след това изхвърлен“, допълни представителят на левицата.

Тома Биков добави че вчера по време на заседанието на парламентарната група е било обсъждано и поведението на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. „Ние не желаем оставката му и го подкрепяме. Това е една много силна атака, която върви срещу него. Управляващото мнозинство е стабилно, монолитно и не е пропукано“, категоричен бе политикът.

„Журналистите протестират на грешното място. Те трябва да се съберат пред медиите си и срещу собствениците им. Наистина има проблем със свободата на словото“, каза още представителят на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2155 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.10.12 | 08:40

5
КАТЕГОРИЧНО ГЛАСУВАМЕ ЗА ОСТАВКАТА НА БСП! ДЕКОМУНИЗАЦИЯ НА МЕДИИ! ЗАБРАНА НА БСП!

2017.10.12 | 08:40

4
Вън червените гниди от медиите и БАН!

2017.10.12 | 08:40

3
ЧЕРВЕНИТЕ МЕДИЙНИ КОЧИНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗКОВАНИ!
жорж

2017.10.12 | 08:40

1
искаме лустрация всички които са свързани с БКП вън от медии парламент държавни и общински структури ако те или техните родители са били в БКП колко години чакаме да се отървем от тези

2017.10.12 | 08:40

2
НЯМА ДА ДОЖИВЕЕШ ...ЩЕ СЕ ПРЪСНЕШ ОТ ЗЛОБА ..ЛЕКАРСТВОТО Е ..КОГАТО ТЕ Е ЯД ,ДА СЕ ЦЕЛУНЕШ ОТЗАД ..ПО ПЕДАЛСКОТО ДУПЕ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини