Деница Златева: В БСП имаме над 100 сигнала за роднино-приятелски назначения

  • 10 октомври 2017 07:39

  • 2250
  • 5
Деница Златева: В БСП имаме над 100 сигнала за роднино-приятелски назначения
©

В БСП имаме над 100 сигнала за роднино-приятелски назначения. Едно е ясно, че това е модел на управлението. Това каза Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското от БСП в ефира на БТВ.

Според нея изборните загуби са цената, която плащат политиците именно заради такива назначения. „Има огромна нетърпимост от страна на хората. Това говори, че има системен проблем. Ние трябва да даваме пример, че водещи трябва да са способностите на кандидата“.

На въпрос защо точно сега тези назначения се осветляват, Златева отговори: „Това е още едно доказателство, че с осветляването не се търсят политически дивиденти. Явно е узрял моментът на нетърпимостта на хората в Хасково. Елена Йончева беше кандидат от този регион. Г-жа Йончева изкара тези факти. По-важно е какви конкретни действия ще се предприемат“.

По думите й вчерашното заседание на КСНС е било провалено. „Не може да издигаш като обновен приоритет антикорупционно законодателство и когато президентът е свикал КСНС по тази тема, да напускаш заседанието. За нас изглежда, че има умисъл. Това е опит за неглижиране на институцията и бламиране на президента“, категорична бе тя.

По отношение на българското председателство на Съвета на ЕС, Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското заяви: „Надявам се, че европредседателството ще бъде свързано с приоритетите ни, а не с ремонтите на НДК. Ще бъде жалко, ако го сведем само до битовизми“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2250 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.10.11 | 09:43

5
герберски номера,продължават да викат на бялото черно,има ли гаранция на 17.10.2017 г. пак някои бойкови министри няма да са в ЗАНЗИБАР ИЛИ ОСТРОВ ТАМБУКТУ ,ЛЪЖАТ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ НЕ СА ПРОВАЛИЛИ КСНС

2017.10.11 | 09:43

4
Прекалихте с вашите сигнали.
гост

2017.10.11 | 09:43

3
Само 100 роднински назначения в БСП .... Оооо това е удивително малко.
Курнела

2017.10.11 | 09:43

2
Ами ти как си назначена,ма другарке?Не е ли по приятелска линия?Ами Добрев и Зарков как са назначени?Те по наследствена!Вие 100 г.така си действате,откога станахте толкова "морални"???
ГОСТ

2017.10.11 | 09:43

1
Този булдог с обратната захапка как лли е назначен в БСП?!? И тя като Крумчо мамин, Кирчо Добрев татков и дядов и цялата плеяда знайни и незнайни комунета внуци и деца! А сега морал и сигнали за шуробаджанащина! Циркаджии, нямате други сериозни неща и си вадите от задниците гл

Добави коментар

Водещи новини