Бездомни кучета окупираха детска площадка в Благоевград

  • 12 октомври 2017 09:16

  • 1181
  • 1
Бездомни кучета окупираха детска площадка в Благоевград
© Pixabay

Родители подадоха сигнал за бездомни кучета на детска площадка в Благоевград. Майки се оплакват, че животните не само цапат, а и нападат играещите си на люлките деца.

Те разказват, че кучетата са окупирали детската площадка и дори спят в съоръженията за игра. докато малките само лаят, големите нападат, разказва майката пред БТВ. Хората твърдят, че такъв проблем има и в останалите квартали на Благоевград. Обаждали се в приюта за кучета в града, но телефонът бил изключен.

Оказва се, че приютът за кучета в града е пълен. Оттам се оправдават и със разпоредби, които им забраняват да прибират в приюта майка с малки кученца, докато кученцата не навършат 4 месеца. Общинска наредба забранява и храненето на улични кучета от гражданите, глобите започват от 50 лева и при следващо нарушение стигат до 200.

Мая Йорданова
1181 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
azz

2017.10.23 | 18:34

1
не знаете ли как става с антифриз детето ми е по важно от пумиярите като никой не взима мерки вземете вие толкова ли трудно а за разните природо защитници ако не ви харесва като ви разкъсат децата ще говорим пак

Добави коментар

Водещи новини