Георги Свиленски: Радев няма да позволи на ГЕРБ да се упражняват върху името му

  • 02 октомври 2017 19:00

  • 7927
  • 3
Георги Свиленски: Радев няма да позволи на ГЕРБ да се упражняват върху името му
© БНТ

Не мисля, че президентът е обявил война на ГЕРБ, той просто за пореден път показа, че няма да позволи на някои колеги от ГЕРБ да се упражняват върху името му. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от БСП Георги Свиленски по повод думите на държавния глава от днес: "Щом ГЕРБ търсят битка с мен, ще я получат".

ГЕРБ още не искат да разберат, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е избран за президент с гласовете на БСП и така ще през следващите четири години. Радев защитава както своето име, така и името на институцията, която защитава, посочи Свиленски.

Колегите от ГЕРБ трябва да разберат, че има политици които могат да им кажат в очите това, което не са посмявали други политици да им кажат досега. Засега Радев печели битката с политиците, които подскачат около него и се опитват да го унижават. Съветвам ги да си намерят друго занимание, никой няма полза от това, подчерта социалистът.

Според него след скандала в община Хасково трябва да има час по-скоро избори за кмет.

Проблемът е в модела, който ни се налага да виждаме. След Добрич, Перник, Ботевград, сега го виждаме и в Хасково. Причината е срастването на централната власт с местната. Не може депутат да бъде областен координатор на партия, заяви Свиленски.

По думите му оповестяването на данни за спорни назначения в община Каварна от бившия кмет Цонко Цонев се прави с цел да се потуши скандала в Хасково.

Георги Свиленски каза още, че БСП иска закриване на Комсиията по досиетата, тъй като според "червените" тази комисия не върши никаква работа и консумира голям бюджет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Върбан Прасков

2017.10.04 | 11:03

3
Зелен чорап, глупак, фърчило.... и други герберски тъпоумия съвсем няма да попречат на Радев да притежава народната любов ако продължава да казва истината за Шайката герб! А вие господа вече забравихте какъв е бил вашият любимец Баце? Селска мутра от силовото застраховане, п
Doc

2017.10.04 | 11:03

2
Зеленият чорап е първият президент, който толкова открито показва политически пристрастия, в разрез с конституцията! Не, че оправдавам ГЕРБ, но няма право на такива изявления! Да си води войните другаде! Интелигентните хора водят не война, а ДИАЛОГ!

2017.10.03 | 11:54

1
Я СИ СПОМНИ ЗА ДИМЧО МИХАЛЕВСКИ

Добави коментар

Водещи новини