ГЕРБ в Благоевград и Габрово също подкрепиха Делян Добрев

  • 02 октомври 2017 13:14

  • 3365
  • 7
ГЕРБ в Благоевград и Габрово също подкрепиха Делян Добрев
© Булфото (архив)

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е човек с висок морал. Подаването на оставка е акт, който доказва това. Ние от ГЕРБ в Благоевградска област категорично се противопоставяме на опитите на БСП с манипулации, интриги, активни мероприятия да очернят колегата ни, затова призоваваме цетралното ръководство на партията да не приема оставката на Делян“.

Това каза на пресконференция днес областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че Добрев е доказан експерт и професионалист, политик достоен за уважение, затова колегите й от цялата област, 14-те общински ръководства на партията и симпатизанти са заявили пълната си подкрепа и застават зад него. „Само така, заедно и единни, можем да дадем отпор на практиката на „другарите” от БСП с лъжи и клевети да елиминират достойните. Убедени сме, че Делян ще докаже истината в съда, а ние от ГЕРБ в Благоевградска област ще го подкрепим в неговата битка”, каза още Савеклиева. Тя призовава кметът на Хасково Добри Беливанов да постъпи честно и да подаде оставка след като политическата подкрепа за него е изчерпана.

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов също заяви подкрепа за Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. „Деляне, оставката е достойна постъпка. Приемам я, но ако е поискана от хората, които са ти гласували доверие. В случая не е така. Не се поддавай на манипулации! Приятел си ми от много години и се гордея с това! Има още много какво да дадеш!”, бяха думите на д-р Камбитов.

Областното и общинско ръководство на ГЕРБ-Габрово също излязоха с позиция в подкрепа на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Те считат, че действията на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: за разграничаване от кмета, чието издигане е подкрепил, са достойни предвид констатираното отклоняване от предизборните ангажименти, а последвалите действия срещу Добрев са компроматна война на опозицията. „По-достойно от това политик публично да признае и коригира своя грешка няма. Не е добър знак, ако човек бъде изваден от политиката, защото е постъпил правилно и достойно. Благодарим на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, че направи това, което, убедени сме, много колеги не са се решавали, когато са търпели разочарования от хора, издигнати от партийните структури на ГЕРБ на изборни позиции. Призоваваме го да преосмисли решението си и да оттегли оставката си. Вярваме, че ръководството на ГЕРБ няма да приеме оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, защото това би създало усещане у хората за отсъствие на възможности за защита на населението от кметски безобразия“, гласи позицията на областното и общинско ръководство на ГЕРБ-Габрово.

Областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов обяви, че твърдо застава зад Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. „Всички познаваме добре смазаната машина на опозицията за компрометиране на личности, но е крайно време да спрем да се съобразяваме с нея, независимо че цената може да е публичен скандал. Трябва да спрем да се поддаваме на старите комунистически практики за изваждане на съвестни хора от политиката. Аз вярвам в интуицията и интелекта на българския народ и съм убеден, че той също би подкрепил Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:“, коментира Цветомир Михов.

Народният представител от ГЕРБ-Габрово Николай Сираков също подкрепи Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. В личния си профил във Facebook той написа:
„Оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е достойна, но не решава проблемите, а легитимира вредните за България методи за преминаване от опозиция в управление, защото после с тези методи ще ни управлява сегашната опозиция. Деляне, продължавай смело напред!“

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3365 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.10.03 | 20:48

7
Ах, колко области плачат за Д. Добрев! Добрият човек, ма как мисли само за народа!

2017.10.03 | 20:43

6
Време е деляновците да подават оставки, дали ще се казват Добрев, Пеевски и т.н., заслужават го! Време е!

2017.10.03 | 20:40

5
Има окръжно разпоредено от Борисов чрез Цветанов до структурите на ГЕРБ за тези просташки декларации за подкрепа.Така и по този начин се подкрепят престъпници ,бандити и разбойници на държавата
123

2017.10.03 | 20:40

4
цачева дончев ,добрев павлова цветанов то са водещите фигури на герб след борисов.няма как да не бъде подкрепен този крадец на държ.поръчки и милиони ,защото гърмежът ще е със страхотно ехо.но нещата вече излизат извън контрол последните 3-4 месеца.започнаха лека полека да и
гошо

2017.10.02 | 21:48

3
През мафиотските структури протече малко ток.
Майка ви и боклуците

2017.10.02 | 19:32

2
Гарван гарвана око не вади,мръсни гербаджий,нали така.
IBANovии

2017.10.02 | 19:32

1
А БЕ -ЗАЩО НЕ ГО ПРЕДЛОЖИТЕ ТОЗИ ПУ..Ю ЗА ПРЕЗИДЕНТ А?????????????. ТО ГОЛЯМА РАБОТА БЕ-ДЕЛЯНЧО ТА ДЕЛЯНЧО..............ами помислил си че е ГОЛЯМАТА РАБОТА.ИИИИИИИ-ЕТО СЕГА ЦЯЛА Б-Я ЩЕ МЕ ПОДКРЕПЯ...........АМИ -КАК ТАКА И МАЙКА МИ И БАЩА МУ СИ ИМАТ ФИРМИ И СА СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ ...........А . А ПРОСТ

Добави коментар

Водещи новини