Касим Дал: Ахмед Доган се оказа жалък човек

  • 17 януари 2012 20:30

  • 4706
  • 4
Касим Дал: Ахмед Доган се оказа жалък човек
©

Не съм аз този, който дава опрощение. Такова отношение към най-близките и верни хора като към "мъжки секретарки" е недопустимо и обидно, и от чисто човешка гледна точка това никога не се прощава.

Това казва напусналият ДПС Касим Дал в интервю за в. "168 часа", по повод отдавнашните думи на лидера на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от за верните му сътрудници.

Дал заявява, че публично не е коментирал нередности в ДПС, защото това е изисквала политиката на партията. "Но в партията никога не съм премълчавал нередности. В момента, в който осъзнах, че няма вътрешнопартийна чуваемост за тези неща, ги казах публично. В два пълни мандата на власт нещата се изродиха и заприличахме на БСП в най-тежките и тоталитарни години. Други болезнени за мен лично истини, излезли от досиета на Доган и други от ръководството на ДПС, само преляха чашата на търпението ми. За вас може би е късно моето откровение, но за истината - по-добре късно, отколкото никога", казва Касим Дал.

На въпрос, че депутати от ДПС го обвиняват, че заради несъстоятелни амбиции да оглави партията е вдигнал толкова шум около раздялата си с ДПС и самият Доган каза, че го съжалява, Касим Дал отговаря: "Аз лидерски амбиции никога не съм имал. Иначе няма какво да ме съжалява Доган. Аз го съжалявам искрено. Той може да е много богат човек, може да е много хитър и обигран, но се оказа, че Ахмед е един жалък човек".

Дал казва, че продължава да работи заедно с Единната народна партия (ЕНП) и за негови нови политически проекти е рано да се говори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4706 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
s

2012.02.09 | 03:55

4
Verno zaprili4ahte na BSP ili te na vas neznam koe e po pravilno
НУРХАН ОТ КЪРДЖАЛИ

2012.02.01 | 19:03

3
Касим Дал е човека, който изгради инфраструктурата на партията ДПС ! Всички вече разбраха, че Доган е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г. -Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност при МВнР, от 1965 г. Когато Касим Дал лежа по затворите в София,Варна,Бобов Дол и Стара Загора за да се създаде ДПС къде бяха тези подлеци тогава ? Изпрати писмо до всички структури с тези факти,но вместо да го подкрепят предпочетоха да си замълчат и да останат на креслата си .Доган май не разбра, Ердоган го предупреди, ДПС ще има нов лидер и той ще се казва Касим Дал ! Тези лицемери си играят последните козове ! КОЛКОТО И ДА НЕ МУ СЕ ИСКА НА АГЕНТА ДОГАН КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е НОВИЯТ ЛИДЕР НА ДПС !
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ФУТБОЛНИ ТЕНН

2012.01.18 | 15:05

2
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ФУТБОЛНИ ТЕННИСКИ №-1 В БЪЛГАРИЯ !

2012.01.18 | 14:11

1
то и ти си такъв!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини