Уорлик дава рамо на нова партия на Касим Дал

  • 07 юли 2011 13:38

  • 2415
  • 4
Уорлик дава рамо на нова партия на Касим Дал
© Булфото

Те запознаха днес американския посланик Джеймс Уорлик с новия си политически проект.

Срещата с него е била по инициатива на избраниците.

В новата партия ще участва и бившият зам.-шеф на ДПС Касим Дал и колегата му Корман Исмаилов, съобщава пред БЛИЦ депутатът Димитър Чукарски.

Той заяви, че са имали възможност да запознаят посланика на САЩ с противоконституционната, според тях, норма в правилника на Народното събрание, която не им позволява да създадат собствена парламентарна група.

Второто, с което ние запознахме г-н Уорлик, бе позициите ни - всеки един от нас, гласувайки по съвест, отстоява и защитава интересите на своите избиратели. Знаете, че критиките през годините са били за това, че партиите не изпълняват обещанията си, каза Димитър Чукарски.

Те се оплакали още от “непрозрачното разходване на субсидиите за политическите партии в България”.

„Възхищавам се на независимите народни представители, че са имали смелостта да се отделят от предишните си парламентарни групи и за това смело решение, което са предприели”, каза след срещата Джеймс Уорлик. Той посочи, че всеки един от независимите депутати го е уверил в ангажимента си да служи на народа и да гласува по съвест. Уорлик заяви, че в бъдеще ще води диалог с тях.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2415 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
aaa

2011.12.23 | 19:56

4
толкова много политически партии има в България,че още ще създават :|
Svetlyo

2011.12.23 | 19:56

3
Много одавна се подозираше чия подлога е "ДАЛ-ВЗЕЛ!!Е*ти "дупедатите"!Всеки се продал на някого!!!Ами на БЪЛГАРИЯ КОЙ ЩЕ СЛУЖИ БЕ, АЛАНКООЛУ?!!!
1234

2011.12.23 | 19:55

2
вазелин взе ли си алчно американоюдейско изчадие
kiril

2011.08.14 | 20:39

1
yorlik bil saglasen ot koga i nego triabva da pitate be podlogi tyrski ami v ankara zbanexte li kadanite vi da eba v ystite grozni decata vi vseki den slanina da edat

Добави коментар

Водещи новини