Иван Костов: Бойко Борисов може да бъде освиркан

  • 16 януари 2012 09:06

  • 1345
  • 1
Иван Костов: Бойко Борисов може да бъде освиркан
© булфото

Ако сега премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се появи пред много хора вероятността той да бъде освиркан е голяма, каза лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - пред Би Ти Ви.

По този начин тъмносиният политик коментира скандала с искането семейството на убитата Мирослава да се извини на МВРи реакциите на хората. Според Костов трябва да бъде поискана оставката на Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. Бившият премиер посочи, че оттеглянето на високопоставения полицай трябва да бъде поискано най-малко заради това, че негови подчинени са допуснали самоубийството на един от арестувани за отвличането и убийството на младата перничанка. Той умира в ръцете на властта, допълни той Според Костов извинението, искано от Борисов показва невъзможността на властта. "Самата власт пуска версии за самоинсценировка, за да прикрие своята некадърност, заяви бившият премиер. Костов посочи, че при три от 7 обира в дома му, версията е била инсценировка.

За спора между банките и Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи Костов посочи, че държавата не може да определя лихвата на търговските банки. Може обаче чрез закон да се дефинира плаващата величина, която определя проблема с лихвата.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1345 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.01.25 | 12:01

1
tozi 4ovek imali o6te kakvo da kaje ? I koi go slu6a ?

Добави коментар

Водещи новини