Иван Костов: Последната надежда на ГЕРБ се казва Бойко Борисов

  • 10 май 2011 13:34

  • 48
  • 1
Иван Костов: Последната надежда на ГЕРБ се казва Бойко Борисов
©

Последната надежда на ГЕРБ се казва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това обяви лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Така шефът на тъмносините коментира слуховете, че премиерът ще е кандидатът на управляващите за президент както и думите на самия Борисов, че името на претендента на ГЕРБ ще стане ясен през август.

Според Костов щом гербаджиите насрочват толкова късна дата, за да обявят кандидатурата си, означава, че тя ще е на лидера им.

"При толкова късно обявена кандидатура на друг човек няма да е възможно да му се направи кампания. Избран е август и вероятно защото в ГЕРБ очакват негативи от това, че Борисов ще изостави активния пост на министър-председател и иска тези негативи да не се развиват от страна на опонентите му дълго време", разтълкува ходовете на управляващите Костов. Той беше в Благоевград, където информира симпатизантите на сините за хода на подготовката за отворените избори в коалицията.

Тъмносиният лидер заяви още, че според него левицата няма кандидат и се надлъгва с ГЕРБ да види кой е по-подходящ. От думите на Костов стана ясно и че отворените избори за президент и кметове на Синята коалиция вероятно ще се проведат на 19 юни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
48 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бай иван

2014.07.09 | 22:42

1
Точно като СДС-последната надежда беше Костов,ама и той не успя да задържи крадлювците на върха.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини