Десислав Чуколов от Атака тормозил с нецензурни СМС – и отцепник

  • 13 януари 2012 09:07

  • 3930
  • 1
Десислав Чуколов от Атака тормозил с нецензурни СМС – и отцепник
©

Депутат, с името Десо, ми прати СМС -и с нецензурно, отвратително съдържание. Това се оплака в ефира на БТВ отцепникът Петър Хлебаров. Той показа на водещите два СМС-а, но явно текстът е бил толкова брутален, че Анна Цолова и Виктор Николаев не цитираха дори една дума.

Единственият коментар, който си позволи Цолова беше, че авторът на СМС-ите е изключително неграмотен. Най-вероятно зад съкращението Десо се крие Десислав Чуколов, бивш евродепутат и настоящ зам.-председател на групата на Атака.
Чудя се дали не сме Камората, защото ако някой реши да мисли по различен начин от ръководството веднага почват да го гонят и да упражняват някаква вендета срещу него, оплака се Хлебаров. СМС-ите, с които той е бил бомбардиран са изпратени в 4 часа сутринта. Самият Хлебаров беше обвинен от лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, че е отнесъл 40 000 лв от партийната каса. Аз съм взел документите, за да не бъда обвинен, че съм похарчил тези средства, защити се Хлебаров.

Той показа и касова бележка за вечеря на атакисти, която излязла 3155 лв. Субсидията ми не е в Атака, доколкото знам в момента тя се връща в държавния бюджет. Истината е, че партията сама предложи субсидията да следва отделните депутати, тъй като в миналия парламент, мандатоносителят беше Петър Манолов. Той обаче се обяви за независим в първото заседание на парламента и ръководството на Атака го обвини, че е отнесъл цялата субсидия. Всъщност парите са били превеждани, разкри Хлебаров. Самият той беше част от рекламните клипове за кандидатите на Атака за Европейския парламент заедно с Димитър Стоянов. По ирония на съдбата там Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа изрича съдбоносните думи „ Аз избрах тези хора да защитават България . Изберете ги и вие“

Последвайте канала на

Novini.bg
3930 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
киро

2013.11.10 | 23:57

1
Чуколов ме кефи как ги е подредил скапаните предатели

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини