"Атака" разжалва отцепник заради дезертьорството

  • 23 декември 2011 08:00

  • 1814
  • 1
"Атака" разжалва отцепник заради дезертьорството
©
Депутатът Огнян Тетимов е свален от поста областен лидер на Политическа партия “Атака” за Благоевградска област, съобщава в.”Струма”.
 
Волен Сидеров е оповестил на централния сбор на партията, че Огнян Тетимов вече не е лидер на Благоевградска област и до една седмица ще бъде назначен нов лидер, най-вероятно от Благоевград.

Депутатът Огнян Тетимов напусна групата на “Атака” в парламента и стана независим, след което отказа всякакви коментари и мотиви.

Вчера председателят на общинската структура на “Атака” в община Петрич Нако Костов продължаваше да прави опити да установи връзка с Тетимов, но неуспешно.

“Търсих го няколко пъти и на двата мобилни телефона, изключени са. Много хора, членове и симпатизанти на “Атака”, ми се обаждат на мен да питат какво става, какви са мотивите на Огнян Тетимов да напусне парламентарната група. Аз не мога да дам отговор, защото и аз самият нямам такъв. Надявам се през тези дни да се чуем или да се видим с Оогнян Тетимов.

През годините мисля, че работихме коректно и е нормално да не се крие, не от мен, а от хората, които го избраха за народен представител, той е задължен пред тях, а не пред мен. Затова трябва да излезе с позиция, да оповести мотивите си”, коментира Нако Костов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1814 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ivan

2014.10.16 | 14:00

1
Огняне, огняне. Боклук си ти боклук. Заради тебе изборните резултати на Атака в Благоевградска област паднаха до дъното. Развали всички местни структури и набута какви ли не хора по листите. Хора, които да са ти удобни. Където те видя там ще те заплюя куче продажно. Бог ще те накаже за тия пари че излъга толкова хора!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини