Волен Сидеров обвини отцепник в кражба на партийната каса

  • 11 януари 2012 13:51

  • 1178
  • 1
Волен Сидеров обвини отцепник в кражба на партийната каса
©

При напускане на „Атака”, Петър Хлебаров е взел със себе си касата с представителните средства на партията, за което „Атака” сезира прокуратурата.

Това заяви на брифинг в парламента председателят на ПГ на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Петър Хлебаров отговаряше за събирането и поддържането на представителните средства на партията, с които се поддържаха общи мероприятия и са за такива цели. Част от тях се получават и от самите депутати.

„Петър Хлебаров отговаряше за водене на тази каса. При напускане на групата си, той е взел със себе си тази каса, и е осъществил деянието кражба. Затова сезираме прокуратурата. Уведомихме и председателката на парламента. Тя не е следствен орган, но трябва да знае какво става на територията на Народното събрание”, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, цитиран от "Фокус".

"Не мога да кажа колко пари са се събрали в касата. Хлебаров водеше отчетност, но в последно време не е правил отчет пред групата, и не мога да кажа колко пари са се съдържали вътре, уточни той. В касата също имаше документи на парламентарната група, които той също е взел със себе си – протоколи на заседания на групата, решения", допълни лидерът на "Атака".

„Призоваваме го да върне всичко това, тъй като това е чиста кражба и спокойно може да отговаря пред закона за това присвояване. Тук не става дума за принципите на тези, които напускат групата, а за чисто присвояване и за чисто парични отношения, за съжаление”, заключи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1178 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Болене, тва че си недоклатил и алчен малоумник и т

2013.04.10 | 14:39

1
Ама не можеш ли вдена че тарикатите които сметна за тъпи копелета и си повярва че ги управляваш те връткат групово бе палячо. Требе да се отбележи че твоя любим сърГей(мерната единица) има повече достоинство

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини