Атанас Атанасов разкри, че ДСБ дебне за нов шанс на политическата сцена

  • 30 юни 2017 18:05

  • 3606
  • 2
Атанас Атанасов разкри, че ДСБ дебне за нов шанс на политическата сцена
© Булфото (архив)

Не се е променило нещо особено, но властта не функционира добре. Това коментира новият лидер на ДСБ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров.

"Държавата се управлява от скандал в скандал. На нашето Национално събрание бях избран и подкрепен, като в революцията накрая беше записано, че ДСБ трябва да бъде мотора за алтернатива след Борисов", заяви той.

Атанасов отправи критики към работата на Народното събрание, където, по думите му, се приемат само лобистки текстове. Разкритикува и действията на президента Румен Радев по отношение на скандала в Свищов и за избора на изтребителите "Грипен".

"Радев все едно живее в казарма. Той е институция, какви са тези неща – отишъл в Свищов и казал, че шефът на парламентарна група няма да бъде на някаква среща. Трябва да има взаимно уважение между институциите”, заяви пред бТВ лидерът на ДСБ. Той смята, че скандалът с изтребителите дава основания да се смята, че има битки за комисионни.

Атанас Атанасов разкри, че скоро му предстои среща с председателя на "Да, България" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Двамата ще разговарят за съвместни общи политически действия. Атанасов е убеден, че ДСБ ще има роля при следващите избори.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3606 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
евала

2017.12.11 | 14:55

2
Този още ли се надява на нещо ?

2017.07.02 | 18:25

1
Доживяхме този ИЗМЕКЯР да стане лидер на партийна. Заедно с МАНДРИЛА от Дай България ще са тандем за по сметище.

Добави коментар

Водещи новини