Мирослав Найденов: Румен Порожанов да разследва случая с частната метростанция

  • 16 май 2017 08:37

  • 4852
  • 2
Мирослав Найденов: Румен Порожанов да разследва случая с частната метростанция
©

Предполагам, че това е схема. Законът за реституцията е създаден с добри намерения, но се използва за подобни схеми. Тук отново участва Общинската земеделска служба в Панчарево. Това е далавера.

Това каза в сутрешния блок на БТВ бившият министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, който коментира темата за частната метростнация в "Младост 3" и имотната измама там. Призовавам новият министър Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в да направи пълно разследване на този случай. В началото на моя мандат получих сигнал за същата служба и уволних всички работещи там, като някои от тях станаха обвиняеми. В тази схема участват определени хора и се финансира от определени кръгове. Не сме идеалисти, за да вярваме, че това се случва само там. Явно законът трябва да бъде ревизиран, защото се вижда, че не действа. Трябва да бъде потърсена отговорност. Това е въпрос на желание в парламента. Трябва да има промяна, категоричен беше Найденов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4852 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Агенция по храните

2017.05.16 | 15:54

2
Г-н Порожанов, а докога ще държите на поста вечно пияния директор на Областната дирекция по безопасност на храните в Кюстендил - Стоян Саев. Той и без това не ходи на работа. Толкова ли ГЕРБ няма специалисти та оставяте алкохолиците в Държавната администрация.

2017.05.16 | 14:57

1
Миро Мършата-това казва всичко!

Добави коментар

Водещи новини