Валентин Радев благодари на досегашните заместник-министри, работили в служебния кабинет

  • 10 май 2017 18:23

  • 4931
  • 0
Валентин Радев благодари на досегашните заместник-министри, работили в служебния кабинет
© МВР

Министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 благодари на досегашните заместник-министри, работили в служебния кабинет, съобщи пресцентърът на МВР.

В кабинета на министър Радев се е състояла среща със служебните заместник-министри - Венцислав Катинов, Маринела Белева и Емил Ганчев, и с назначените от днес - Красимир Ципов и Стефан Балабанов. Радев е благодарил сърдечно на екипа, работил в тежък период без Народно събрание и в условията на служебно правителство.

Перспективите на министерството са отговорност на всеки един от нас, е заявил министър Радев на срещата. Той е дал висока оценка за положените усилия за министерството в краткия период, с който са разполагали. Уверил е досегашните заместник-министри, че новото ръководство ги изпраща с признателност затова, че заедно с министър Узунов са допринесли за успешното изпълнение на водещия приоритет на служебното правителство - произвеждането на честни парламентарни избори.

В политическото ръководство на министерството от днес влизат заместник-министрите Красимир Ципов и Стефан Балабанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4931 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини