Цветан Цветанов: Валентин Радев ще се справи като министър на вътрешните работи

  • 06 май 2017 18:15

  • 9394
  • 2
Цветан Цветанов: Валентин Радев ще се справи като министър на вътрешните работи
© Булфото

Убеден съм, че Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 ще се справи като министър на вътрешните работи. Той има натрупан опит, експетиза и се ползва с подкрепата на парламентарната група и на вътрешната комисия. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването "Офанзива" по Канал 3.

На въпрос дали той е бил едно от обсъжданите имена за вътрешен министър, Цветанов потвърди. „Бил съм в листата за евентуални вътрешни министри. Говорихме с г-н Борисов. Той бе готов да подкрепи това предложение. Патриотите бяха най-много "за", но личното трябва да е на заден план. Ако съм имал такова желание, винаги трябва да слагаме националните интереси пред личните, Трябва да гарантираме стабилността в парламента преди всичко“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Попитан какво може да спъне коалицията, той коментира: „Оптимист съм, защото преговорите бяха много искрени. Първо обсъдихме секторните политики, приоритетите и едва след това структурния състав на правителството“, коментира още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9394 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Модератора е педал и боклук

2017.05.08 | 20:57

2
ДА ,ЦВЪЦКО И БОКО ЩЕ ГО ВОДЯТ ЗА ГЪЗА ..НАПРЕД И С ГРОБ ,НАЧЕЛО НА МАФИЯТА..
БОЙКО ТОДОРОВ ЖИВКОВ

2017.05.08 | 20:57

1
ГЕРБ изтеглиха 34 млрд заеми - трябва да ги върнат отнякъде. Да не мислите че Цар Тиква ще изпразни неговата сметка заради вас. Вие ще ги връщате - няма кой друг. От утре не само газта, а и тока, парното, водата и всичко .. Честито балъци, честито мазохити. Продължавайте в същия ду

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини