Цветанов: Ще се съобразим с волята на избирателите, няма да отстъпим от мажоритарната система (видео

  • 09 май 2017 08:16

  • 14676
  • 29
Цветанов: Ще се съобразим с волята на избирателите, няма да отстъпим от мажоритарната система (видео
©

По всяка вероятност ще оглавя вътрешната комисия в Народното събрание. Тази позиция е по-отговорна. Смятам, че заедно с Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 ще можем да изпълним предизборните си ангажименти, които сме поели. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в ефира на БТВ.

Той разкри, че е имал много интересен разговор с Борисов за това кой ще го замести в НС, ако стане вътрешен министър. Именно след това са стигнали до извода, че трябва да остане в НС и да оглави вътрешната комисия отново. „ Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 има достатъчно добър капацитет. Той ще изпълни предизборната платформа за сектор "Сигурност". Убеден съм, че с Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността ще работят добре заедно за осигуряване на националната сигурност на страната“, посочи Цветанов.

„Убеден съм, че системата на МВР ще се върне на нивата, в които беше най-функционална. Желаещи за кандидатстване има, важно е да се направи най-добрата селекция и хората да са добре мотивирани. Една система, за да бъде ефективна трябва да бъде финансово и технически обезпечена. Ще има полицаи във всяко населено място, ще правят необходимите обходи, за да осигуряват сигурността на хората. Всеки един служител в системата на МВР заслужава да получи необходимото уважение в обществото и да получава нормално възнаграждение“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Помолен да коментира реформите в сектор „Правосъдие“, Цветанов припомни какво е направено до момента. „Имаме промяна в Конституцията, имаме избран главен съдебен инспектор, приехме стратегия за съдебната реформа, приехме закона за ВСС, предстои избор на състав на ВСС. В момента изборът за ВСС ще бъде по изцяло нова процедура и ще има пряк избор. Във всичко направено до момента е участвала и г-жа Цачева и г-жа Захариева. Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския получи пълната подкрепа на политическите сили в коалицията, за извършване на съдебната реформа. Да не бъркаме личните амбиции със съдебната реформа. Той обаче предпочете да прави политически проект. За да продължим реформата и да имаме ефективност срещу корупцията единствената структура, която получава положителна оценка от ЕС е специализираната прокуратура и специализираният съд. Ще направим така, че корупцията по високите етажи на властта да се насочи към специализирания съд. Г-жа Захариева ще подпомага дейността по съдебната реформа. Тя има безспорен авторитет и добри контакти в ЕК и с американските ни партньори“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По отношение на мажоритарната система, Цветанов каза, че това ще е първият законопроект, който ще внесе ГЕРБ, защото бил готов, но не е стигнало времето, за да го направи в предишния парламент. „Общественото одобрение към момента не е много високо“, призна Цветанов. „Ще се съобразим с волята на избирателите. Ние бяхме единствената ПГ, която представяше секторните си политика една по една в различните населени места. Не можем да отстъпим от мажоритарната система, но няма да получим подкрепата от ОП за нея. Надяваме се да получим подкрепа от други политически партии. Хората вярват на реалните хора и реални политики. Той даде за пример Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който сам е създал политически проект, който е успешен. „Ние досега в четири парламентарни избора е получавала подкрепата на хората, защото показва искреност. ГЕРБ и БСП не могат да управляват заедно. Едните са десни, другите леви. Ние защитихме интереса на десния избирател“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14676 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2017.05.11 | 11:21

29
Най добре трябва да се съобразят с волята на хората че мястото ти е само в пандиза !!!!!!!!

2017.05.10 | 11:05

28
ТЪПУНГЕР!!!
админа нещасник

2017.05.10 | 11:05

27
Явно гербо админа е пред изкукуригване отвори му се много работа със плюс и минус!

2017.05.10 | 09:22

26
Наесен нови избори! Бунтове, натиск от Турция и ЕС, референдумът на Слави, ще принудят ГЕРБ да приемат волята на народа за изборите и ще се разпуснат!
бедни по бедни най бедни

2017.05.10 | 08:24

25
БЕЗПЪТНА И ОБЪРКАНА КОАЛИЦИЯ ПОСТАВЯ НА КАРТА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПУБЛИКУВАНО ВЪВ ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИИ!!!
Веселин Василев

2017.05.10 | 08:24

24
Когато назначите за военен министър личност с военно минало - тогава ще Ви призная за мислещи личности.

2017.05.10 | 06:40

23
Сините пyтки като Цветанов превзеха властта, но Франция не е зажмалата безгръбначна седесарска България - полицията е натръшкана.

2017.05.10 | 06:40

22
Французите са велика нация - бой на свинските мутри и седесарската им полиция.

2017.05.10 | 06:40

21
Французин, това звучи гордо, а у нас - сини кypви.

2017.05.10 | 06:40

20
Женските гениталии имат по-интелигентен вид тая мутра а снимката.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини