Стефан Янев и Пламен Узунов ще посетят граничните пунктове на българо-турската граница

  • 18 март 2017 07:36

  • 13099
  • 0
Стефан Янев и Пламен Узунов ще посетят граничните пунктове на българо-турската граница
© Булфото (архив)

Вицепремиерът и министър на отбраната Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен и министърът на вътрешните работи Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е ще посетят граничните пунктове в района на Свиленград и Малко Търново, съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.

След облитане на преградното съоръжение до Малко Търново с цел да се инспектира от въздуха участъка от границата се очаква министрите Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен и Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е да пристигнат в района на ГКПП „Малко Търново”. Те ще се запознаят на място със ситуацията на граничните пунктове и ще проведат работни срещи с представители на Регионална дирекция „Гранична полиция” – Малко Търново и офицери от командния състав на формированията от Българската армия, участващи в съвместни действия с Министерството на вътрешните работи.

След посещението в пограничните райони министрите ще дадат брифинг, който ще се проведе пред сградата на Гранично полицейско управление – Малко Търново.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13099 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини