Мая Манолова: Събуждането на гражданите ще бъде събитието на 2012

  • 28 декември 2011 08:16

  • 10212
  • 40
Мая Манолова: Събуждането на гражданите ще бъде събитието на 2012
©

Събуждането на гражданите ще бъде събитието на 2012 година. Това прогнозира червената депутатка Мая Манолова в студиото на Нова ТВ.

Според нея през изминалата година гражданското общество е показало, че излиза от летаргията и иска само да решава проблемите си. Особено ясно това проличало по време на изборите, когато хората се активирали.

БСП я очаква през следващата година много работа, трябва да стигнем до всеки човек в страната и да го убедим, че ние можем да изведем държавата от кризата. Надявам се обществото скоро да узрее за необходимостта от промяна, заяви Манолова.

Тя се похвали, че в партията й винаги е имало много качествени хора и един евентуален червен кабинет може да бъде оглавен и от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, и от Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Весела Найденова
10212 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар
хер

2012.01.01 | 21:31

27
Тази устатница тези локуми да ги разтяга на електората си.
sss

2012.01.01 | 21:31

28
Не благодаря Мая, не точно вашата партия ни докара до тук и с цялата си наглос ни втълпяваш че вия сте алтернативата.Ти ставаш единствено за е***е и за с****и а колкото до Гоце-мръсника и Гейко тях вече ги видяхме.
Мая Картечарката

2011.12.29 | 17:51

7
Мая Картечарката
Rebel

2012.01.01 | 21:31

29
Даже и за ебане не става тая курва комунистическа,тия боклуци ни докарах до това положение,а са се правят на голямата работа,много качествени хора има в партията й мафиоти,Шибани комунистически свини,нагли и безочливи като имахте властта кво направихте бе?Само краднахте.Шибани политици България за вас не е държава,а една огромна пералня за пари това се отнася за всичките боклуци не само за тая проста курва.

2011.12.29 | 20:22

10
Хората са казали на калпав хуй и вь лната му пречи ха ха.
kaspar

2011.12.29 | 20:12

9
по-добре и да исках нямаше да мога да го кажа , БРАВО !!!!!!!!!!!!
agabaga

2012.01.01 | 21:32

30
Ама при СерГей бяхме по-добре отколкото при пожарникарчето.
хе хе хе

2011.12.29 | 20:12

8
Ти може би да - то много се облажиха при гей Сергей - крадяха еврофондове , правиха си заменки,даваха на "наши хора" обществени поръчки / как Масларова ремонтира сграда в Ст.Загора за 45 млн.лева спомняш ли си?/.Ти от кои си - от крадящите или от "лапащтите"?А че тогава свет.криза нямаше, а сега цяла Европа се тресе - ти новини гледаш ли?Всъщност като типичен лявовъртящ поемаш само това дето ще ти снесат от Позитано май - плиткоумно ,първосигнарно като за червен мозък! Е да ,ама народа вече ви разбра и преди месец ви показа ,че не ви желае и сега умирате от яд ,май, хе хе хе !

2011.12.29 | 17:41

5
И то много по-добре и заплати и пенсии растяха а при ''тоя умник'' където му липсват дори елемнтарните навици....жалка картинка
Росен

2012.01.01 | 21:33

31
Тая ми прилича на проститутка. серГЕЙ може да и е сутеньора
хе хе хе

2011.12.29 | 21:18

14
От досадния ти коментар пролича ясно точно това ,за което споменах - умирате от яд и псувате като каруцари - типичен червен гьонсуратлък / покрай целувките с разпределителя на парите при Тройната ограбителница Доган би тръбвало да знаеш кво значи хе хе хе!/!Всички неща за които споменаваш ги е имало и преди, само 1 нещо ми направи впечатление - елементарните лъжи за европарите! При гей Сергей всички евросубсидии бяха спрени на 100% заради масовите кражби по Сапард и в земеделието / разбира се капакът бе с президентското спонсорче Николов за 6 млн. евро - спомняш ли си????/ Точно при Герб европарите се пуснаха отново и то във всички министерства - но ти преса явно не четеш, е може би само "Дума" хе хе хе, и за това не знаеш!Опитал си се леко да изплагиатстваш перефразирайки името ми във форума, прощавам ти - явно си нямаш акъл за да си измислиш свое хе хе хе - и следващия път по-спокойно и с повечко мозък , ако го имаш!
Илиев

2011.12.29 | 21:15

13
Мнооого глупости пишеш. Не че БСП са много добри ама пред сегашните са цвете за мирисане. И да бяхме много по-добре при тях. Не че не са крадяли, както всички. Тези сегашните са некомпетентни във всяко отношение. Ако погледнеш икономически сме по-зле и не само заради кризата ами защото нямат никаква представа как да се опраят с нея. Единствената антикризисна мярка е да се стягат коланите и да се намаляват плащанията т.е. кризата е на гърба на обикновения човек.Икономическия ръст от 3% падна на 1% (няма нужда от коментар), а в същото време имаме по малък дефицит от Германия (т.е. вместо да увеличим дефицита и да стимулираме икономиката ние затягаме коланите). никакви пари от фондовете не се усвоявят това са пълни глупости някакав много мижав процент, а и пресата не е много голям фактор защото не са много обективни. . Промените в здравеопазването са направо геноцид срещу хората и са само в полза на "гладните" професори в София, които и без това са на държавна издръжка. Опитват да прехвърлят вината за престъпността на съдилищата. Всички сме чували:"ние ги хващаме те ги пускат". А истината е,че тъпите полициаи немогат да съберат доказателства и изведнъж излиза, че съдиите са лоши(не че няма и такива, но съм сигурен, че са един малък процент - кой нормален човек би си заложил голямата заплата) Много се смях когато излезе някой шеф на РДВР и каза:"подпалвачите са страхливци" един вид как може да не се покажат кои са ами трябва ние да ги търсим. А цветанов оня ден каза, че ГЕРБ са се справили с организираната престъпност и вече престъпност няма. Искам да кажа, че просто ненамирам нещо в което да са компетентни, просто няма такова нещо, такава сфера или област в която сегашните управници да са компетентни. И как да не е така като всички са полицаи.
Обикновен българин

2011.12.29 | 17:37

4
Ама колко сте наивнички и инфантилни - всички дет`сте с изразени политически пристрастия, чак се просълзявам от умиление! Все едно гледам детско филмче, в което тревопасните животни в гората разпалено спорят кой хищник е по-сладък, по-благороден, кой по-красиво ще им гризне гръцмуля, абе направо се разплаквам .............. ..................... ................. .............. уфффф, трябваше да избърша сълзите, толкова е затрогващо! Като чуя сърничката как разпалено хвали захапката на вълка, а зайчето как се прехласва по лисицата, и не издържам - избухвам в неудържими ридания, затрогващо е!!! Хищниците са си хищници, мои наивни тревопасни сънародници с жалки политически пристрастия, независимо от козината им, и докато ви изяждат откъм краката, вие продължавайте да ревете за тях!
asea

2011.12.29 | 13:34

1
h t t p : / / W W W . ORIGINALNI . BE - НАПРАВИ НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК !!
plamenp59

2011.12.29 | 21:12

12
Дано е права .Дано се събудим.Но ще бъде лошо ако пак търсим спасението в БСП или уж десни производни на същата.Гражданско общество е нещо друго.Само тогава когато партиите се съобразяват с него ще има напредък.Само тогава няма да сме слуги на нови господари.Иначе ще се множат и ще се обявяват за десни всички партии от бивши членове и гъзолизци на столетницата като Борисов , Кунева и десетките като тях говорещи за демокрация и пренаписали автобиографията си.Искам и вярвам че ще се събудим.Ще имаме гражданкско общество което ще е непримиримо към своеволията на всяка една власт и партия .Че всеки ще си получи оценката и заслуженото.Че ще сме равни пред закона и че той ще е един за всички.И това трябва да зависи от тас а не от шепата самозабравили се леви и десни изплували от голямото червено блато.
БУДЕН

2011.12.29 | 17:00

2
ТОЧНО !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини